Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Miért nem alszotok kismamák?

Miért nem alszotok kismamák?

Figyelt kérdés

Ritkán ülök már ilyenkor a gép előtt, de azt látom, hogy ebben a kései időpontban is nagyon aktív ez az oldal! :)

Az én párom kegyetlenül horkol... :((

2011. jan. 1. 23:42
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Én a fiammal,és apával aludtam egy nagyot délután,és most a gyereken kívül mindketten kuvikkolunk.... :)

29 h km

2011. jan. 1. 23:48
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Az én lányom 3 éves, még fent van, ezért nekem is muszáj.... Tegnap fent maradhatott éjfélig, délután jól kialudta magát, így még esze ágában sincs aludni :)

BÚÉK nektek!

2011. jan. 1. 23:55
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos nap közben nincs időm magamra, ilyenkor kapcsolódok ki... Éjjel kettőig kb. elidőzök (böngészek a neten, olvasok, megnézek egy filmet,hajat mosok, körmöt vágok...),reggel 8-9 körül meg kelek a gyerekkel. Kicsit fárasztó, de muszáj egy kicsit magammal is törődnöm...
2011. jan. 2. 00:31
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Én 36+5 hetes vagyok és minden vágyam hogy aludjak, de sajnos nem tudok. Gyomorégés, jósló fájások, derék és medence fájdalom. Kész vagyok, már alig várom hogy menjek szülni, nagyon fáradt vagyok. :(
2011. jan. 2. 00:50
 5/7 anonim ***** válasza:
4 gyerekem van.2 nagy 2 kicsi.napközbe a nagyok itt ülnek.este mikor a kicsik alszanak csak akkor van időm ide ülni.
2011. jan. 2. 00:52
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Szia, a fiam 8 óta alszik, 16 hónapos, én 21 hetes terhes vagyok. Én ilyenkor dolgozom (napközben is, csak ilyenkor merek könyvelésbe, komolyabb üzleti dolgokba kezdeni) és amikor már fáradok, kicsit még olvasgatok, böngészem az oldalt. BUÉK.
2011. jan. 2. 09:03
 7/7 anonim ***** válasza:
Az én párom reggel 10-21 között dolgozik. Csak 22 után ér haza, s olyankor vacsi, fürdés, s nincs olyan nap, hogy munka után ne üljünk le beszélgetni. Így hajnal 1-2-ig mindig fent vagyunk, s ez terhesség előtt is így volt. Persze fáradt vagyok, meg előtte mikor még nem éltünk együtt, nem voltam fent ilyen sokáig, csak mikor a suliban a vizsgáimra készültem. De párom nem tud aludni, s este szokott kicsit kikapcsolódni, én meg fent vagyok vele, mert fénynél s zajnál nem tudok elaludni sajna, bármilyen fáradt is vagyok.
2011. jan. 3. 10:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!