Kismamák, akiknek már csak két-három hét van a szülésig, ti hogyan alszotok, oldalt, hanyatt? Igaz az, hogy hanyatt ha fekszünk, nem kap levegőt a pici?
Figyelt kérdés
Oldalt szoktam feküdni, de valahogy már az sem igazán kényelmes.2009. aug. 16. 18:41
1/7 anonim válasza:
Nekem már sehogy sem jó. Alig alszom éjszakánként. Az okosok azt mondják, a bal oldalon feküdj, így a legjobb a keringés. 34h
2/7 anonim válasza:
Már az utolsó hetekben sehogysem kényelmes akár hogyis próbáltam megtalálni a megfelelő pózt. Állítólag igaz amit a hanyat fekvésről írtál,de ezt senki sem tudja biztosan, a nagy okosok is csak találgatnak. De a legmegfelelőbb a babának ha a bal oldaladon fekszel. 37 hetes km
3/7 anonim válasza:
Igaz, mert elnyomja a baba a méhlepényt és a hasi ütőered, és nem jut elég táplálékhoz.
Nekem nem volt nagy gondom az alvással, bár minden fordulásra felébredtem. Tettem egy párnát a lábam közé, és nekem úgy kényelmes volt.
4/7 anonim válasza:
Én oldalt alszom, a hátamon nem kényelmes, mert húzódik. 36 h km.
5/7 anonim válasza:
szió
Nekem már nem megy túl jól az alvás!Balról jobbra,jobbról balra fordulok,de én is fent vagyok amikor fordulok!sokat járok wcre,ráadásul vizesedem amitől zsibbadnak a kezeim és fáj,feszül,ha megmozditom!Nem tudom,h rakjam
a hátonfekvés kismaminak se ajánlják,mert nem túl komfortos úgy aludni,mert nyomhatja a nagyideget ami a gerinced mellett "fut"!ez elég kellemetlen tud lenni
36hetes Kismami
6/7 anonim válasza:
Én ma töltöttem a 40 hetet.Már kb 1,5 hónapja csak oldalt fekszek, mert Én is azt hallottam,hogy háton nem igazán ajánlott.Nekem van amikor ugy kényelmes.Próbáld ki, ha oldalt fekszel a pocakod alá teszel egy kispárnát és a derekadat is kitámasztod eggyel.Nekem mostanában ez a legtutibb.
7/7 anonim válasza:
Nem igazán ajánlott, de lehet bár akkor egy idő után elkezd rugdosni, hogy így neki nem jó és akkor úgyis fordulsz, ezenkívül ha érzed, hogy elkezd zsibbadni a fenekednél akkor meg a saját magad érdekében fordulsz el, úgyhogy szerintem feküdhetsz úgy, úgyis megoldja a természet, hogy nem bírsz sokáig úgy lenni, hogy esetleg kár tegyél. Néha meg igenis jól esik úgy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!