Most akkor lehet háton aludni vagy nem? Ti hogy alszotok?
Figyelt kérdés
Azt hallottam nem jó, mert lehet hogy nem jut elég levegő a picinek, aztán megkérdeztem a védőnőt, ő azt mondta aludjak nyugodtan háton ha kényelmes, van olyan hogy a baba elnyom egy artériát, de akkor azt az anyuka is megérzi mert ő is zsibbad, és akkor átfordul.Szóval alszom háton mikor kényelmes, mert néha oldalt nagyon nem jó....Ti hogy alszotok?
22+3 hetes kismami
2010. jún. 22. 15:53
1/8 anonim válasza:
Szia! Bár én már nem várok babát, mert már megszületett a kisfiam, azért remélem, tudok segíteni. Aludj nyugodtan háton, ha úgy kényelmes, én is azt tettem, és semmi baja nem lett a babámnak. Jó babavárást, könnyű szülést!
2/8 A kérdező kommentje:
köszi nagyon:)az az igazság, hogy tegnap éjjel szinte csak háton aludta, mert nagyon fájt a derekam egész nap, meg a hasam is szúrt , de az a beleim miat lehetett, minden esetre oldalt nem volt kényelmes...
2010. jún. 22. 16:08
3/8 anonim válasza:
hát nekem nagyon bennem van a félsz emiatt védekezek ellene szopis párnával alszom így meg tudom támasztani a hátam és nem fordulok hátra és még kényelmes is persze van olyan hogy nagyon sokat fészkelődök és a párna egyik szára kicsit arrébb nyomódik így arra ébredek hogy háton vagyok de gondolom azért ébredek fel mert maga a természet vagy a bab valahogy jelez hogy na most már fordulni kell de ha nagyon nagy bajt okozna akkor pl. a vizsgálatok az uh-ák se háton lenének csinálva én így gondolom ,a terhességem 21-23 heteiben ctg vizsgálatokat csináltak egyszer az egyik nővér rám tette a szívhangmérőt is és mikor hanyatt feküdtem nagyon le lassult a kis szíve de utána helyre állt mondta hogy azért mert biztos meg nyomódott az artéria egy pillanatra de ne aggódjak mert mint hallom pár pillanat alatt újra 140-en felül volt a pulzusa de mivel minden riogatásnak van alapja gondolok itt arra hogy biztos van akivel megtörtént hogy baj lett belőle oxigén hiány vagy ilyesmi ezért én ahogy írtam kerülöm amit meg álmomba csinálok arról nem tehetek
4/8 anonim válasza:
Én eü-s vagyok, mégsem félek, 36 hetes vagyok de háton és oldalt is alszom.. nem zsibbadtam még egyszer sem.
5/8 anonim válasza:
Szia!
Én csak úgy tudok háton aludni most is és az elsővel is,hogy majdnem ülök,mert másképp én nem kapok levegőt:-(
Mindkettővel a 16. héttől így volt.
Irigyellek ha te tudsz háton aludni, és szerintem ha neked kényelmes nem lesz semmi baj!
6/8 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat.Igen, kényelmes, az szokott lenni, hogy oldalt fekszem, igyekszem úgy elaludni, a paplant meg néha a hátamhoz teszem, hogy ne fordiljak hátra, de valhogy mindig arra ébredek hogy háton vagyok...:)szóval ha úgy jól alszom, akkor tuti nem lesz gond:)
2010. jún. 22. 17:12
7/8 anonim válasza:
Amíg tudsz, aludj úgy ahogy jólesik, ha háton, akkor úgy, Később sehogy nem lesz jó:-))
8/8 A kérdező kommentje:
:))
2010. jún. 23. 13:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!