Miben alszotok? Ciki fiatalon rendes pamut pizsamaban aludni?
Figyelt kérdés
2011. márc. 21. 00:03
1/38 anonim válasza:
Nem. Ki lát? Van vastag, meleg pizsim, nagymamámtól kaptam anno, nem csinos, de télen jó. Van vicces pizsim, van, hogy bugyiban-pólóban alszok.
Ha pároddal alszol, akkor derítsd ki a preferenciáit, aztán kössetek kompromisszumot. Barátom is pizsamás típus, nem igazán hatott meg a dolog, mert ha neki úgy jó... amikor meg kell, akkor leveszi. :D
A pamut meg egészséges. Aludhatnék selyem csipkekombinéban is, de nem igazán érezném kényelmesnek...
2/38 anonim válasza:
Igen, ciki.
Én meztelenül alszom. Az a menő.
3/38 A kérdező kommentje:
Van parom. Nincs preferenciaja elmondasa szerint.
2011. márc. 21. 00:21
4/38 anonim válasza:
Nem ciki, bár én is inkább meztelenül alszom, mert reggel nem kell legalább levetkőzni, elég csak felöltözni. De felőlem más abban alszik amiben akar, akár farmernadrágban is aludhatsz.
5/38 A kérdező kommentje:
No vagy es meztelenul alszol?
2011. márc. 21. 00:37
6/38 anonim válasza:
Szintén meztelenül alszom, télen nagyon hidegben fel veszek egy pólót. 23 N
7/38 anonim válasza:
Egyedül meztelenül, a barátnőmmel gatyában, neki ez a preferenciája.
23/F
9/38 anonim válasza:
ex-barátnőm 21 és virágos pillangós pizsamában alszik ^_^ nemtudom amúgy..
10/38 anonim válasza:
00:34 vagyok.. Miért ne aludhatna egy nő meztelenül?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!