Hogy jobb aludni? Alsó gatya nélkül pizsamában vagy alsógatyával?
Figyelt kérdés
Van jó pár ismerősöm, aki éjszakára az alsóját leszokta venni, és úgy veszi fel a pizsama alsót...
de miért?
Jobb az úgy?
2010. márc. 13. 00:01
1/16 anonim válasza:
Én akkor alszom a legjobban, ha a pizsamára veszem fel az alsógatyát.
Ilyenkor ráadásul mindig kebeldús Norvég síedzőkkel álmodok.
2/16 anonim válasza:
Gatyát nehogy már magadon hagyd! Azért szellőznie és regenerálódnia is kell a cuccosnak az egész napi bezártság után.
3/16 anonim válasza:
Nekem személy szerint van hálósortom,hálózoknim is:)
Télen használom a zoknit.télen -nyáron szóval mindig hálósortban és pólóban alszom...
4/16 anonim válasza:
Én azon lepődöm meg, ha alsónadrágban alszik valaki. El nem tudnám képzelni magamról! Hogy elsorítsam ott az alkatrészeket, a keringést... Egyáltalán:minek? Általában pizsamában, a legnagyobb nyári kánikulában pedig meztelenül.
5/16 A kérdező kommentje:
aha, jól van akkor... ezentúl másképpen fogom csinálni
2010. márc. 13. 09:18
6/16 anonim válasza:
Én mindig bugyiban és pólóban alszom...meztelenül nem tudok...
7/16 anonim válasza:
Meztelenül alsó és pizsama nélkül a legkényelmesebb aludni.
8/16 anonim válasza:
Én általában csak egy pólóban alszok, alul semmi. Max egy laza boxer. Szeretem ha szabadon van a "csomag", sokkal kényelmesebb, főleg hajnalban amikor feláll.
9/16 anonim válasza:
úgy olvastam hogy ha valaki túl sokat alszik alsógatyában akkor yeat fertőzése lesz. vannak róla képek bőven:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!