Vasárnap+hétfő délelőtt hőemelkedés. Tnap este fele elkezdett fájni a gyomrom, gondoltam edzés utána hidegvíz vagy a vacsora miatt. De aztán este éreztem h jobb oldalt is fáj. Aztán éjszaka alig tudtam aludni. * Lent folytatom. Lehet vakbélgyulladás?
Figyelt kérdés
*éjszaka fél2 körül bevettem Quamatelt Mesuliddal(h ne rongálja a gyomrom) reggel már nem is fájt a gyomrom, de jobb oldalt még mindig. Most is fáj nagyobb levegővételnél, bár a kicsiknél is érzem, ha felhuzom a lábam pl:cipőkötésnél akkor is nagyon fáj... Már november december környékén voltam vakbélgyulladás gyanús, de akkor egy napig folyadékra utasítottak.:D Meg borogatás. Aztán szépen el is múlt. De most újra érzem ugyanúgy. Viszont nem szívesen várok, még ha nincs is a szövődmények miatt. A doki még múltkor azt mondta h ha mégegyszer kijön hasi ultrahang. Szerintetek lehet vakbélgyulladás? Mert tüneteim annyira nem jelentkeztek. Igaz hétfő+vasárnap hőemelkedés de az a péntek éjszakai pókcsípésem miatt is lehetett nem?:|2011. márc. 30. 15:19
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!