Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Miben alszotok? Ciki fiatalon...

Miben alszotok? Ciki fiatalon rendes pamut pizsamaban aludni?

Figyelt kérdés
2011. márc. 21. 00:03
1 2 3 4
 31/38 Janek19 válasza:
Szerintem tökmindegy hogy ki, hány évesen, milyen pizsóban alszik. Én momentán szoktam hosszú ujjúban is meg rövid ujjúban is aludni, de van hogy egy szál pamut alsóban.
2011. márc. 23. 15:38
 32/38 anonim válasza:
Általában gatyában. De ha itt van bnőm akkor vagy gatyában vagy meztelenül. 17/F
2011. márc. 24. 15:07
 33/38 anonim ***** válasza:
akármiben aludhatsz ami kényelmes..már nem azért de aki még azt is megmondja miben menő aludni az már gáz.. ha pasidhoz mész aludni természetesen lehet hogy jobb választás egy olyan pizsoma ami kicsit csinosabb (women's secret), de amúgy állatira mindegy!
2011. márc. 24. 17:00
 34/38 anonim válasza:
Szerintem nem ciki. Én pl bugyit is veszek a pizsi alá, már 10 éves korom óta. A párom egy boxerban alszik, őt fojtja a pizsi, amikor vele vagyok, akkor én is csak a bugyiban alszom. Nyárra meg van pamut "babydoll", a selyem nekem nem kényelmes.
2011. márc. 26. 10:30
 35/38 anonim válasza:

Pizsamában alszom. Télen hosszúban, nyáron rövidben. Meg néha hálóingben. Ha kibírhatatlan meleg van, akkor meztelenül, mert azt viszont nem szeretem, ha nem takarózhatok be.

Férjem télen nyáron boxerben alszik, ha hidegebb van, felvesz hozzá egy hossszúujjú pólót.

Nem igazán értem azokat, akik télen meztelenül alszanak. Nálatok hány fok van? Mióta magunknak fizetjük a rezsit, télen van, hogy zokniban, pizsamában és KÖTÖTT PULCSIBAN alszom, takaróval meg két pléddel. Nem azért, mert nem futná a 30000-es gázszámlára, hanem mert nem dobjuk ki az ablakon a pénzt, csak hogy egész télen meztelenkedhessünk... (amúgy én vagyok a fázós, párom ilyenkor is elvan a boxer-póló kombóban)

Amúgy meg semmi sem ciki, ha olyan emberekkel barátkozol, akiknek nem vagy ciki.

2011. márc. 26. 16:06
 36/38 anonim válasza:
Ciki, nem ciki abban alszol, amiben csak akarsz :D Ami a legkényelmesebb, és a legfőbb hogy jól érezd magad benne. És amúgyis... Nem lát senki :D...
2011. márc. 26. 20:59
 37/38 anonim válasza:

Jah az kimaradt, nyáron bugyiban alszom, télen pedig alvósnaci (rövid) és póló :D

14 L

2011. márc. 26. 21:05
 38/38 potyike ***** válasza:
Engem a mamám arra tanított,hogy tisztán és higiénikusan kell élni,ezért naponta fehérneműt és zoknit kell váltani,hetente pizsamát,ami csak pamutból lehet és laza,szellős,nyáron laza alsógatya lehet,tehát nem boxer és a lányoknak nem csipkés és szoros bugyi.Nyáron meztelenül két lepedő között alszom és a lepedőket hetente cserélem.
2011. ápr. 7. 12:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!