Miben alszotok? Ciki fiatalon rendes pamut pizsamaban aludni?
Pizsamában alszom. Télen hosszúban, nyáron rövidben. Meg néha hálóingben. Ha kibírhatatlan meleg van, akkor meztelenül, mert azt viszont nem szeretem, ha nem takarózhatok be.
Férjem télen nyáron boxerben alszik, ha hidegebb van, felvesz hozzá egy hossszúujjú pólót.
Nem igazán értem azokat, akik télen meztelenül alszanak. Nálatok hány fok van? Mióta magunknak fizetjük a rezsit, télen van, hogy zokniban, pizsamában és KÖTÖTT PULCSIBAN alszom, takaróval meg két pléddel. Nem azért, mert nem futná a 30000-es gázszámlára, hanem mert nem dobjuk ki az ablakon a pénzt, csak hogy egész télen meztelenkedhessünk... (amúgy én vagyok a fázós, párom ilyenkor is elvan a boxer-póló kombóban)
Amúgy meg semmi sem ciki, ha olyan emberekkel barátkozol, akiknek nem vagy ciki.
Jah az kimaradt, nyáron bugyiban alszom, télen pedig alvósnaci (rövid) és póló :D
14 L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!