Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Milyen testtartásban alszotok?...

Milyen testtartásban alszotok? Én már kész vagyok, ma éjjel sem tudtam aludni sokat.

Figyelt kérdés

Ha oldalra fordulok, nem tetszik a babámnak, addig fészkelődik, amíg nem fordulok vissza a hátamra. Gondolom ez már csak rosszabb lesz. Gondolkoztam azon a gyöngyös szopipárnán, de hogy rakom a hasam alá? Nem nyomja a hasam? Ha én oldalra fordulok, nincs ott hely, amit kitöltsön a párna.

29 hetes

2009. nov. 24. 07:43
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Az én fiam 18 hós és kb 32 hetesen vettem meg a szopipárnát,hogy majd milyen jó lesz!Hát egy dologra volt jó(nekem)istenieket tudtam vele aludni a terhességem végéig(a wc-re járást leszámítva).Nem nyomja a hasad,én úgy csináltam,hogy oldalra feküdtem és az egyik végét betettem a két lábam közé,a másik végén pedig aludtam.Remélem érthető voltam,de amúgy ki lehet tapasztalni!
2009. nov. 24. 08:00
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Én is az oldalamon alszom, de nem használok hozzá szopipárnát. Én eleve felhúzott lábbal aludtam mindig, most is így teszek, a takaró egyik felét benyomom a lábaim közé, a fent lévő térdemet feljebb húzom és így nincs nyomás a pocakomon.
2009. nov. 24. 08:03
 3/7 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat.

Én ha oldalra fekszem, vagy a medencecsontomnál, vagy az oldalamnál azonnal elkezd mocorogni, rugdosni, helyezkedni, gondolom nem tetszik neki azért. A lábaimat szoktam kinyújtani, vagy felhúzni, de nem szokta abbahagyni, sehogy nem jó neki, úgy érzem, így kénytelen vagyok visszafordulni a hátamra. Ugye nem a végéig lesz így? Remélem változik még az ő "ízlése" is a terhesség végéig.

2009. nov. 24. 08:09
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
vegyel szopiparnat nagyon jo vele aludni,es rengeteg keppen tudod hasznalni majd meglatod,ja es nem utolso szempont a parom is imad rajta aludni!
2009. nov. 24. 08:14
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Nekem már a 20. héttől van szopipárnám, mert gerincproblémám miatt a pihenéshez, üldögéléshez, olvasáshoz is ezt használom. Én az oldalamon alszom ugyanúgy, ahogy az egyik válaszoló írta, az egyik végét a lábaim közé veszem, a többi részével alátámasztom a pocimat úgy, hogy a gyöngyöket addig igazgatom, amíg pociformájú mélyedés nincs benne. Így tudok rendesen aludni. Napközben meg "fotelt" csinálok belőle, de akkor sem a hátamat nyomom mert úgy már nem kapok levegőt, hanem egy kicsit féloldalasan ülök a párna két végén. Kényelmes. Bemásolok neked egy oldalt, hogy lehet használni a párnát, én is innen vettem az ötleteket, csak egy kicsit lejjebb kell görgetni a képekhez a lapot, mert ott kezdődnek a kismamás képek.

[link]

2009. nov. 24. 08:16
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

nekem még megy segédanyagok nélkül, egy plussz kispárnával alszok, hogy a fejem magasan legyen, különben feljön a gyomorsavam. Inkább bal oldalon könnyebb aludni

30 hetes kismami

2009. nov. 24. 09:02
 7/7 anonim ***** válasza:
próbáld meg kipárnázni magad mert a háton alvás nem igazán javasolt már ebben az idöben ugyanis nyomhatja tüdöt,és neked sem hiszem h jó de babának föleg nem.lehet hülyeség ezt nekem is tanácsolták.én az oldalamon alszom,és sokszor arra ébredek meg hogy iszonyuan fáj :-(.38 hetes kismama
2009. nov. 24. 18:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!