Nen igazán voltam derékfájos eddig. Kivéve ha nagyon sokat végeztem fizikai munkát. Ez va második terhességem de az elsővel ilyet nem tapasztaltam. A baba még azért nem olyan nagy , hogy Ennyire kéne fájni töle. Mondjuk az utobbi két hétben hirtelen nagyot Nőtt a hasam. Lehet még is a baba miatt? Vagy inkább gerincsérv?
21 hetes vagyok én is... Nekem első baba néha le akar szakadni a derekam.. De nincs gerincsérvem.. Ne parázd túl.
2016. aug. 29. 14:40
2/9 anonim válasza:
Nekem pont 22 hetes terhességi korom körül kezdett fájni a derekam, kb 2 hétig tartott, nagyon kellemetlen volt, néha olyan volt, mintha egyenesen késsel szúrkálták volna a farpofáimat. Az orvos szerint a csípőcsont tágulása okozhatja. Nekem sokat segített a terhesfűző használata. Aztán egyszer csak elmúlt (ahogyan írtam kb 2 hét alatt) és azóta se nagyon jön elő. 38+5 hkm
2016. aug. 29. 14:58
3/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Remélem is hogy elmúlik. Nagyon rossz. Mostmár a lábaimba is lesugárzik.
2016. aug. 29. 16:04
4/9 anonim válasza:
Kicsit mozogj,mozgasd at a vegtagjaidat,lazits,nyujts,csinalj nehany erosito gyakorlatot,olyat Ami a gerinced is megmozgatja.Ez sokat segithet.End rendszeresen tornazom,semmim nem fàj.Jobbulàst kivanok!
2016. aug. 29. 21:26
5/9 anonim válasza:
Kolléganőmmel par het eltéréssel vagyunk terhesek. Nalunk olyan 18ik het körül kezdődött durvabban és nekem 22ik het környékén mult el, neki meg tart, o most 22hetes. Na nem tejesen m van meg mindig h alig birok kikelni az ágyból, úgy érzem hogy becsipodott valami de durván és emiatt nem tudok menni vagy megfordulni se az ágyon. Ma már 25 hetesek vagyunk, és a páromnak nem is kell már kenni a derekam m nem fáj :) Max kényeztetés képpen kérek egy kis derék masszírozást.;)
Udv
2016. aug. 30. 06:00
6/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm nektek is!
Tegnap nagyobb takarítást csináltam. Azt hittem el se birok menni sz oviba a gyerekért. De ma meg jobb. Nem fáj annyira. Hátha szünne már.
Jo babavárást mindenkinek! 😊
2016. aug. 30. 07:39
7/9 A kérdező kommentje:
Nem igazán akar nekem ez a derék fájás múlni. Sőt egyre durvább.
Aki kente a derekát valamivel! Jo lenne tudni mi az mert nekem a patikában nem tudtak adni semmit amit lehet használni terhesség alatt. Köszönöm a segítséget!
2016. szept. 20. 21:10
8/9 anonim válasza:
Vannak terhes fűzők, nekem az segített sokat, illetve léteznek derekat nyújtó jógagyakorlatok, amik segítenek. Pascsimottánászana, málászana, ékapáda-rádzsakapottánászana (keresd meg őket a google-ben). De ezeket - ha nem jógázol rendszeresen - csak úgy végezd, ha van melletted valaki, aki segít, nehogy megsérülj!
2016. szept. 30. 14:59
9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Fog indulni kismama joga. Oda el akarok járni. De sajnos ugy néz ki sérv lesz. Nagyon szenvedek. Alig tudok megfordulni az ágyban éjszaka.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!