Nescafé terhesség alatt?
Második trimeszterben vagyok, és alacsony a vérnyomásom. Az első 12 hétben kávéra gondolni sem tudtam, még az illatától is hányingerem volt, a főzött kávé azóta sem megy. Ami viszont nagyon jólesik az a Nescafé. Sajnos nem a 3 in 1 verzió, hanem a sima Nescafé. Reggel egy kis csészével készítek el, benne sok víz és egy kis tej.
Ez mennyire árthat a babának? Próbáltam a 3 in 1 verzióból többet is (régen azok voltak a kedvenceim) de most nem csúsznak. Ezt viszont szabályszerűen kívánom, mint más az ételt :) A reggeli 1 csészénél többet sosem iszom, annak ellenére sem, hogy van amikor estére lemegy a vérnyomásom, megfájdul a tarkóm.
Nekem védőnő es doki se tiltott el a főzött kavetol. 25hkm vagyok de én megiszom a napi 3-4 nem túl erős főzött kávémat. Se nekem se a picinek semmi baja. Nekem is extra alacsony a vérnyomásom, sokszor már a 90\60t se érem el. A kolléganőm viszont 20hetesen is max a bolti vagy gépi cappucinot tudja meginni, bar neki meg sokszor magas a vérnyomása, uh neki nem is ajánlott a kávé.
Üdv
Engem a védőnők mindig megdícsértek mert eddig 2 terhesség alatt folyamatosan 120/80körüli vérnyomásaim voltak.Kávéztam ha jól esett,akár főzöttet is,meg néha 1-2pohár kóla.Gyerekeknek semmi baja.
Remélem most a 3.al sem lesz vérnyomi gondom
Napi 1-2 kávé simán mehet. :)
22 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!