Hogy fekszik a pici?
Figyelt kérdés
Az volna a kérdésem, hogy eddigi összes ultrahangon (12,19,30 hetesen) az van a papíron, hogy fejvégűfekvésben van a baba. A 34.héttől hihetetlenül aktív a babám, csak úgy hullámzik szinte megállás nélkül folyamatosan a hasam és sokszor fájdalmas is... Holnap leszek 37 hetes terhes és a párommal arra lettünk figyelmesek (eddig az egész pocakom mindig kőkemény volt), hogy alul tiszta puha a hasam. Felül kemény és álltalában ott is érzem mikor kifeszíti magát. Az alhasamnál is szoktam mozgást érezni de azok ici-picik... Előfordulhat, hogy már nem jól fekszik a pici? Vagy mi lehet ennek az oka? Legközelebb 3 nap múlva megyek ultrahangra, addig meg feltettem ide a kérdést.2016. aug. 28. 22:16
1/10 anonim válasza:
Ha a papiron az van akkor biztos fejvégű! Mindenkinek más a babája vagy a mozgása. Nekem a hasam közepén kemény inkább jobb oldalt. Állitólag a feneke. De nekem az egész is be tud keményedni. Gondolom felül a lábai vannak. Feszithet is. Bárhogyan, ne aggódj.
2/10 anonim válasza:
Én is felül éreztem jobban a mozgasokat. Alul nagyon kicsiket, keveset. És nekem végig fejvégüfekvésben volt. Szerintem a lábaival jobban mozog azért lehet felül jobban érezni.
3/10 anonim válasza:
Második vagyok/ Szoktad esetleg érezni ha csuklik? Állitolag ha lent érzed a nyuklást az is azt jelenti hogy fejvégüfekvésben van.nekem igy is volt. Könnyü szülést neked!
4/10 A kérdező kommentje:
Na ha ez így van akkor minden oké mert nagyon sokat csuklik é azt álltalában lent érzem :)
Köszönöm szépen, remélem az lesz! :)
2016. aug. 28. 22:59
5/10 anonim válasza:
Nálam is van. Amikor elkezdte ezeket a mozgásokat, akkor nem is gondoltam semmire, az ultrahangon derült ki, hogy az addig fejvégű kicsim keresztben van. Szülésig állítólag visszafordulhat.
6/10 anonim válasza:
29. héten fejfégű volt, 31-től faros. Lent érzem a mozgást jobban és nagyon kellemetlenül tud fötörni néha, nem tudom,h méhszájat rúgdos vagy mit de tud fájni.
A csuklás szerintem nem mérvadó, mert én mindig bal oldalt lent érzem és a múlt heti uh alapján is faros.
35hkm
7/10 anonim válasza:
Ha a védőnő hallgat szívhangot észre kellett vennie ha megfordult,mert akkor a szívhang nem köldök alatt hallható.
8/10 A kérdező kommentje:
Védőnő nem szokott szív hangot hallgatni de holnap lesz az első NST-m... Akkor lehet ott is kiderül :)
2016. aug. 29. 15:22
10/10 A kérdező kommentje:
Ma voltam ultrahangon még mindig fejvégű fekvésben van a pici. :)
2016. szept. 1. 14:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!