Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Honnan tudom mikor hogy...

Honnan tudom mikor hogy fekszik a pici a hasamban? A gyomorszájamnál és a hasam alján érzem a mocorgását. A gyomorszájnál erősebb egy picit. De elég sokat van keresztben.33 hkm

Figyelt kérdés
2013. júl. 14. 12:06
 1/6 anonim ***** válasza:

Fura a kérdésed nagyon! Ha tudod hogy keresztben van akkor azt honnan tudod egyáltalán, ha a többit meg nem!?

De egyébként én ezt dokitól tudom ha úgy érzem mint te, akkor az azt jelenti hogy fejfekvésben van,a lába a gyomrodnál van és rugdos, a kis kezecskéi meg a hasad aljánál és matat azt érzed!32hkm

2013. júl. 14. 14:43
 2/6 anonim ***** válasza:
Hát nem tudom nálad hogy van, de nálam egyértelmű, hogy a feje lennt van, mert akkorákat rúg a bordáimnál, hogy csak na. Ahol erősebb mozgást érzel, ott a lábacskái vannak :-)
2013. júl. 14. 14:48
 3/6 A kérdező kommentje:
Csak onnan gondolom, hogy keresztben van mert a két oldalamnál szokott kidudorodni, ha nyújtózkodik. Köszönöm szépen a válaszokat:)
2013. júl. 18. 13:58
 4/6 A kérdező kommentje:
Még egy kérdés ha a jobb oldalamnál csuklik akkor ott a buksija?
2013. júl. 18. 13:59
 5/6 anonim ***** válasza:
Valószínü ott körül,de mivel te sem fejből csuklassz hanem mellkasból az esélyesebb!Első voltam. :))))
2013. júl. 18. 15:16
 6/6 A kérdező kommentje:
Hát igazad van :) Majd kiderül már elvileg jövő héten megyek uhra a magzatvíz végett, meg nstre. Majd kiderül hogy fekszik :)
2013. júl. 18. 16:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!