Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Volt olyan aki nem vette...

Volt olyan aki nem vette észre időben hogy terhes és muszáj volt megtartsa a babát? Terhesség alatt is megjött a menstruació?

Figyelt kérdés
Kicsit lehet buta kérdés,de attól rettegek hogy egyszer teherbe esek es nem veszem észre időben (azert nem szeretnek meg gyereket mert egyetemre járok).Rendszeresen élek sexuális életet,óvszerrel vedekezunk.Az utóbbi időben sokat voltam rosszul,hányinger,fáradtság,szédül(egy éve kb,vagyis nem terhesség miatt) igy ha terhes lennék nem biztos hogy arra gondolnak előszőr .Tesztet nem csináltam rég mert a párom szerint helyesen vedekezunk es butaság lenne.Rendszeresen megjön (az utolsó picit gyengébb volt mint szokott) de hallottam olyat is akinek terhesség alatt végig megvolt.Mi a véleményetek? Tul párazom?

2016. aug. 28. 21:19
1 2
 1/13 anonim válasza:
89%
szerintem tulparázod
2016. aug. 28. 21:27
 2/13 anonim ***** válasza:
73%
Hat ha tendszeresen megjon vedekeztek is akkor miert felsz?Akkor ennyi erovel en is felhetnek lemenni az utcara ,mert lehet elût egy villamos.Mondjuk nincs villmos ahol lakom de mi van ha mégis elhalad egy errefelé...
2016. aug. 28. 21:30
 3/13 anonim ***** válasza:
56%
butaság lenne...na az ész szobrát sem a párodról kéne megmintázni, az tuti
2016. aug. 28. 21:32
 4/13 anonim ***** válasza:
40%
Szerintem túl parázod.. De ha ennyire félsz szedj fogamzásgátló tablettát, használj spirált, pesszáriumot, hüvelygyűrűt, spermicid krémet... Rengeteg lehetőség van védekezésre...
2016. aug. 28. 21:32
 5/13 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat :) senkit nem ismertek amúgy aki igy járt?
2016. aug. 28. 21:35
 6/13 anonim ***** válasza:
85%
Vegyél minden hónapban egy terhességi tesztet, és a menstruációd végén csináld meg. A védekezéssel együtt így biztos lehetsz benne, hogy nem vagy terhes vagy, ha valami csoda folytán mégis, akkor időben kiderül.
2016. aug. 28. 21:42
 7/13 anonim ***** válasza:
70%

Igen, túlparázod.

Valóban van olyan, hogy terhesség alatt is megvan a menstruáció, de ez elég ritka kivétel.

Ha ennyire rettegsz, szedj fogamzásgátlót, vagy használj hüvelygyűrűt az óvszer mellett.

2016. aug. 28. 21:45
 8/13 anonim ***** válasza:
85%

Én menstruáltam terhesen, de éreztem, hogy terhes vagyok és mi terveztük is.

500 ft egy teszt. Csinálj egyet havonta és nincs meglepi. Ez az összes sztem nem rengeti meg a családi kasszát.

2016. aug. 28. 22:46
 9/13 anonim ***** válasza:
0%

Akinél volt vérzés, ott ez a családban nem egyedi.

Ha a nőrokonok között nem volt erre példa, szerintem csak feleslegesen idegeskedsz.

És tudni fogod, ha terhes leszel. Hidd el, tapasztalat. ;)

2016. aug. 29. 00:01
 10/13 anonim ***** válasza:
56%

Ha rendesen védekezel (gyógyszer, óvszer ellenőrzés mellett), nagyon kicsi az esélye a teherbeesésnek. Az ilyen "véletlen" teherbeesések úgy szoktak történni, hogy "csak három centire dugtuk be, és kihúzta a spricc előtt", meg "igazából hőmérőzöm/naptárazom, aszerint már ovuláltam" és társai. A menstruációjuk pedig úgy zajlik, hogy van két csepp barna, teljesen rendszertelenül...

Összefoglalva: nem törődöm, tájékozatlan nők szrnak bele, aztán megy a jajgatás, ha néhány hónap, év felelőtlenkedés után becsúszik a gyerek. Egészséges figyelem mellett nem kell parázni, nem megy az olyan könnyen. (Ha majd szeretnél gyermeket, akkor meglátod.)

2016. aug. 29. 05:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!