Volt olyan aki nem vette észre időben hogy terhes és muszáj volt megtartsa a babát? Terhesség alatt is megjött a menstruació?
Igen, túlparázod.
Valóban van olyan, hogy terhesség alatt is megvan a menstruáció, de ez elég ritka kivétel.
Ha ennyire rettegsz, szedj fogamzásgátlót, vagy használj hüvelygyűrűt az óvszer mellett.
Én menstruáltam terhesen, de éreztem, hogy terhes vagyok és mi terveztük is.
500 ft egy teszt. Csinálj egyet havonta és nincs meglepi. Ez az összes sztem nem rengeti meg a családi kasszát.
Akinél volt vérzés, ott ez a családban nem egyedi.
Ha a nőrokonok között nem volt erre példa, szerintem csak feleslegesen idegeskedsz.
És tudni fogod, ha terhes leszel. Hidd el, tapasztalat. ;)
Ha rendesen védekezel (gyógyszer, óvszer ellenőrzés mellett), nagyon kicsi az esélye a teherbeesésnek. Az ilyen "véletlen" teherbeesések úgy szoktak történni, hogy "csak három centire dugtuk be, és kihúzta a spricc előtt", meg "igazából hőmérőzöm/naptárazom, aszerint már ovuláltam" és társai. A menstruációjuk pedig úgy zajlik, hogy van két csepp barna, teljesen rendszertelenül...
Összefoglalva: nem törődöm, tájékozatlan nők szrnak bele, aztán megy a jajgatás, ha néhány hónap, év felelőtlenkedés után becsúszik a gyerek. Egészséges figyelem mellett nem kell parázni, nem megy az olyan könnyen. (Ha majd szeretnél gyermeket, akkor meglátod.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!