Volt olyan aki nem vette észre időben hogy terhes és muszáj volt megtartsa a babát? Terhesség alatt is megjött a menstruació?
Figyelt kérdés
Kicsit lehet buta kérdés,de attól rettegek hogy egyszer teherbe esek es nem veszem észre időben (azert nem szeretnek meg gyereket mert egyetemre járok).Rendszeresen élek sexuális életet,óvszerrel vedekezunk.Az utóbbi időben sokat voltam rosszul,hányinger,fáradtság,szédül(egy éve kb,vagyis nem terhesség miatt) igy ha terhes lennék nem biztos hogy arra gondolnak előszőr .Tesztet nem csináltam rég mert a párom szerint helyesen vedekezunk es butaság lenne.Rendszeresen megjön (az utolsó picit gyengébb volt mint szokott) de hallottam olyat is akinek terhesség alatt végig megvolt.Mi a véleményetek? Tul párazom?2016. aug. 28. 21:19
11/13 anonim válasza:
Utolsónak:
én voltam az, aki menstruált terhesen. Nem két csepp barna volt, hanem rendes menstruáció. Szóval a hsz ezen része butaság, a többivel is nagyjából egyet értek, de azért van pearl-indexe minden módszernek.
12/13 anonim válasza:
Tulparázod. De ha ennyire izgulós vagy tényleg vegyél havonta egy tesztet, nem összeg
13/13 anonim válasza:
Túlparázod, terhesség alatt 1000% hogy nem jön meg:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!