Lehetseges hogy terhes?!
Készülj fel a válaszokra: a megszakításos módszer nem védekezés. És ezzel nekem is egyet kell értenem. A fehér folyás normális peteérés környékén, furcsa, hogy ezt ő még nem tapasztalta. Hány éves?
A rövidebb ideig tartó menstruáció sem zárja ki a terhességet, úgyhogy javaslom: csináljon egy terhességi tesztet.
Koszonom a gyors válaszokat! Miota egyutt vagyunk én nem tapasztaltam ilyen ragados-nyulos folyast.
Tudom, hogy nem védekezés, de nem mentem el benne ez 100%!
Egyébként 17 éves.
Mindig rovid a menszesze, de most túl kevés volt azert furcsa :/ bizok benne hogy ez nem a terhesség miatt van.
Azért is lenne furi mert mások honapokig próbálkoznak nalunk meg ossze jönne úgy hogy bele se élveztem?!:o
Biztos hallottál már az előváladék-dologról. Hogy attól is terhes lehet. Nos, két egészséges ember, peteérés környékén igenis összehozhat egy babát.
Akik sok ideig próbálkoznak, azoknak általában van valamilyen ok a dolog mögött, amiért nem jön össze a baba.
Elovaladektol szinte lehetetlen teherbe esni :).. Nagyon kemény kis gyerkoc lehet aki úgy celba er.
Na de annak ellenére hogy megjott lehet terhes? Remelem tényleg semmi baj.
Édes kiscicám!
Hiába húzta ki a férjem időben, úgy terhes maradtam az első hónapban, ahogy kell.
Csak a szerencsén múlik, hogy így ki esik teherbe és ki nem.
Gondolom, nem fog gondot okozni, ha kiderül, hogy terhes, mert felkészültél arra, hogy a következő 18-24 évben fizeted a gyerektartást.
És ne gyere az abortusszal, mert abban te nem döntesz. Akkor csak a barátnőd dönt, hogy mi lesz a te sorsod. Azt is tudom, hogy nincs 40 ezred abortuszra.
Ha ezt a döntési jogot kiadod a kezedből, hisz nem védekeztél, meg is érdemled.
Tudtad, hogy tavaly több, mint 10 ezer tinilány szült nemkívánt gyereket? Kb. minden tizedik szülés tavaly.
Úgy általában 10 szülésből 4-et nem terveztek, csak becsúszott.
Nos, ennyire vedd biztosra, hogy elég ha csak nem akarsz gyereket, és nem lesz.
A barátnőd folyása, ha spermaszerű, akár gombás vagy egyéb fertőzés is lehet. Amit gumi nélkül elkapsz, és viszel át minden csajra, akit innentől dugsz.
Nyáron a strandon is vicces dolgokat lehet kapni, nem jelent semmit, hogy te voltál az első.
Ha neked nem ő az első, akkor egy komplett std szűrés jó ötlet lenne. Ingyenes!
Ha pl. Hpv-t kap tőled, méhnyakrákja lehet. Neked meg gégerákod, ha szájjal kényezteted.
De persze minek is a gumi!?
Ha időben kiveszed, a gombák is lepotyognak. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!