Segitene valaki akinek van ebben tapasztalata? A menstruacio alapjan 6 hetes es 4napos terhes vagyok, de az ultrahang szerint a magzat csak 5hetes es 4napos. Tobbi lent:
Tényleg nem érdemes ezzel foglalkozni, az én babám is kisebb volt eleinte Uh szeirnt, mint menzi szerint, kb 1 héttel. Később meg majd 3 héttel nagyobb. Azután 40. hétre szültem egy 3,5 kilós gyereket, teljesen átlagos volt :D
Örülj neki, hogy jól van, midnen rendben, a többi nem számít.
Biztosan! Az 5 hetes terhesség igazabol csak 3 hetes és az is csak akkor ha közepidoben fogant. Ez nagyon változó. Baratnomnek menzesz előtti héten fogantak a gyerekei, igy sehogy se volt jo a menzesz szerinti számítás de a dokit nem érdekelte meg ot sem. Tudtak és kész hogy mikor fogantak😊 Én nem tudom de nem is érdekel csak az h mar ezerrel rugdos a pocakban😉
Üdv
22hkm
Nekem késői ovuból van a lányom.Amikor mentem menszi szerint 6 hetesen a dokim mondta h már lehet lesz szívműködés.Én meg mondtam tuti nincs mert később fogant 😁
Nekem volt igazam.
Mégis túlléptük a terminust.Menszi szerint 42+4 hétre érkezett,uh-s számítások szerint 41 héten.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!