Kinek mikortól van szívhang/pulzálás az uh-n?
szia !
Gratulálok
ha ténylegesen annyi idős vagy amennyit írtál, akkor még nem lesz szívhang, erre készülj fel, sőt lehet hogy csak egy petezsákot lát majd és semmi mást. vissza fog rendelni két hét múlva . Akkor már kell lennie szívverésnek is, és akkor fogja megállapítani a terhesség tényét is.
egyébként én is kb ennyi idős lehetek mensi szerint, viszont nekem később volt ovum . Így én még 1-1,5 hetet tuti várok az orvossal , ha nincs panasz!
Nekem Május 9-én volt utolsó mensi.és most júni 6 körül nem vártam... nem is jött csak egy két csepp formájában. Viszont cicifájás, émelygés az volt, így csináltam tesztet és pozitiv lett.
Ovus tüneteim később voltak mint középidő, ezért gondolom hogy később volt a fogantatás... valamint hát az néhány csepp valami hát vagy mensi szerü, vagy beágyazódás lehetett ... utána lett csak pozitiv a tesztem. úgyhogy én is kb 6 hét körül vagyok.
Majd írj mi volt a dokinál !
juuuuuuuuuuuuuuuuuuuuujjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
tisztaszívből gratulálok :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!