6+3hetesen szerintetek lesz szívhang/pulzálás? 5+3hetesen csak egy 10mm-es petezsák volt. Nálatok hogy volt?
Figyelt kérdés
2012. szept. 5. 15:05
1/15 anonim válasza:
Lesz :)
Ne aggódj.
6+2-nél nekem volt egy 5,5mm es embrió és vert a kis szíve is rendesen :)
8hkm
2/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm!! Nagyon izgulok! Holnap megyek uh-ra!
Gratulálok a babádhoz!!
2012. szept. 5. 15:11
3/15 anonim válasza:
Szia! Én tegnap voltam, 7+5 hetesen (bár az orvos szerint csak 6+5 hetes), mivel az átlaghoz képest kisebb a maga 7 mm-ével :) És igen, 6+5 hetesen nekem volt szívhang :)
4/15 anonim válasza:
Akkor mi egy idősek vagyunk!Én is holnap megyek,és nagyon remélem,hogy lesz szívhang,mert a múlthéten még csak petezsákot láttak,szikhólyaggal! :-) Drukkolok!!!
5/15 anonim válasza:
Nekem 6+1 hetesen még csak a szikhólyag látszódott, szívpulzálás nem.
8 hetesen mentem megint UH-ra, akkor már lehetett látni.
6/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek!
Kedves utolsó! én is drukkolok,majd írj mi volt!
2012. szept. 5. 15:46
7/15 A kérdező kommentje:
Bocsi az utolsó előttire gondoltam! Az utolsónak gratulálok!!!
2012. szept. 5. 15:48
8/15 anonim válasza:
Szia!
Én hétfőn voltam 5+2 hetes és csak 6 mm-es petezsákot látott! Ugye nem lesz gond? Én másfél hét múlva megyek...
M.
9/15 anonim válasza:
nekem nem volt. 7+5 voltunk legközelebb, akkor volt! de ne aggódj, az nem tesz jót! 8 hetes korig mindig várnak!
10/15 anonim válasza:
Én az első babámmal pont 6+3-nál voltam az első UH-n, akkor 11 mm petezsákban 4 mm szikhólyag volt, és volt szívmüködés. De ez mindenkinél változó, ha még esetleg nincs szívműködés, az sem jelent semmit, pár nappal később is beindulhat. Épp ma vagyok 5+3 a második babával, és most még nekem is csak petezsák van, 10-11 mm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!