Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 12 mm-es petezsák embrióval...

12 mm-es petezsák embrióval szívhang nélkül milyen idősnek számít?

Figyelt kérdés
Nálam valami el van számolva szerintem...kiváncsi lennék mások véleményére!!!
2012. febr. 14. 08:13
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
mivel a szívhang kb 7-8 hetes korban lesz, így mindenképpen 8 hetes alatti, de olyan 6 hetesen szokott ennyi lenni. de ugye ezt normál 28-30 napos ciklusnál van.
2012. febr. 14. 08:18
 2/16 anonim ***** válasza:
Nekem 5 hetesen még 10 mm-es üres petezsák volt, 7 hetesen a petezsák méretét nem tudom, de már az embrió 8 mm és szívverése is volt. Ebből kiindulva akkor te olyan 6 hetes lehetsz. De egyénenként eltérő lehet, mivel nem mindenki a ciklus ugyanabban a szakaszában esik teherbe. Én kb. a 14. nap körül.
2012. febr. 14. 08:21
 3/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Én szerintem épp, hogy 6 hetes múlhattam, a mensesem teljesen meg volt keveredve, mert még nem állt be amikor abbahagytam a fogamzásgátló szedését...a mensesem szerint am 8 hetes lennék, de az lehetetlen volna mert nem voltunk együtt akkor a párommal...csak dec 23 körül lehetett.Elösször amikor elmentem orvoshoz olyan 4 hetes lehettem.De ő a mensim szerint számolta és azt mondta h nagyon szép 6 hetes terhes vagyok akkor...Most meg el akarná venni, mert nem dobog a szive várjak egy pár napot azt mondta! hát azt várhatja h én oda visszamenjek!!!Direkt mondtam neki, hogy egyátalán nem biztos a fogantatás időpontja, sőt a régi mensim szerint pont két hét különbség lenne az ovulációk között de nem is érdekli, mert az utólsó mensesem dec. 11.-én kezdődött.Ő szerinte az a lényeg.Hát de be se állt!!! miért ilyen sűrgős neki?Szerdán kellene be mennem a kórházba megnézni ott is gondolom utánna elvennék!!!Ráadásul tökéletes volt a méhem az embrió meg minden...két hét múlva még mindig jó minden nőtt is.A duplája a petezsákom az előző uh hoz képest.Az embrió méreteit nem tudom mert nem mondta akkor sem de volt azt hallottam.De nincs szívhang aztán egyből elvenné...Nem értem?! :(
2012. febr. 14. 08:38
 4/16 anonim ***** válasza:
Én elmennék egy másik dokihoz!!!
2012. febr. 14. 10:28
 5/16 anonim ***** válasza:
Uhh... így már értem. Nézesd meg magad másik dokival is, ha így megnyugszol. De a doki sem biztos, hogy a levegőbe beszél... Ilyenkor néhány nap is sokat jelent, hogy beinduljon a szívműködés, ebben igazad van. Viszont az, hogy a petezsákod nőtt, az nem jelenti azt, hogy minden rendben van. A petezsák üresen is nő, úgy hogy nincs benne semmi, tudom, hogy neked van, csak azért írom, hogy tudd. Sajna nekem volt missed ab. műtétem, nem kívánom a legrosszabb ellenségemnek sem. :( Nálam beindult annó szépen a szívműködés, minden rendben volt, aztán egyszer egy görcs és már 2 nap múlva nem volt szívhang... :( Ilyen korai terhességben sajnos gyakran történik baj. Tiszta szívből kívánom, hogy nálad minden rendben legyen és beinduljon a szívműködés!!! Egyébként mikor voltál együtt a pároddal, tehát a te számításod szerint hány hetes lehetsz?
2012. febr. 14. 10:54
 6/16 anonim ***** válasza:

Pár nap múlva keress fel egy másik orvost!

Ez a pár nap is sokat számít!

2012. febr. 14. 11:12
 7/16 A kérdező kommentje:
December 23.-án 25.-én voltunk együtt.Tehát ha pont 23.-án is sikerült volna akkor is pici még.Olyan 7 hetesnek saccolom most magam.Max ezen a héten majd 8-nak.Meg ha minden ok akkor miért siet ennyire?mert minden rendben volt...se vérzésem se tüneteim se görcsök.semmi.csak feszül a hasam alja szinte mindig.Nem értem már tényleg :(.barátnőm babájának szive 10 hetesen kezdet dobogni akkor el volt csak számolva?Azért még várok és megyek máshová.
2012. febr. 14. 11:23
 8/16 A kérdező kommentje:
meg azt mondta az orvos , hogy szerdán tele hugyhólyaggal menjek uh ra.eddig is hasi uh volt csak nem volt most tele.Miért kérte?
2012. febr. 14. 11:30
 9/16 anonim ***** válasza:
Miért nem hüvelyit csinált? Azon jobban látni! Hasihoz szokták kérni a telt hólyagot mert akkor jobban látják amíg ilyen pici
2012. febr. 14. 12:07
 10/16 anonim ***** válasza:

2. válaszoló vagyok

Nem akarlak elkeseríteni, de ha tényleg dec. 23-25 körül estél teherbe, akkor bizony már látni kéne szívhangot... :S Akkor lehet, hogy kisebb a terhesség, ha utána estél teherbe, januárban. De kár itt agyalni, úgysem tudjuk itt megmondani a tutit. Ha ennyire bizonytalan vagy, akkor menj el másik dokihoz. Egyébként én úgy tudom, hogy 12. hétig hüvelyi uh. van (legalábbis nálunk), pont azért, mert az pontosabb mint a hasi. Lehet, hogy a dokidnak nincs ilyen készüléke. Mindenesetre a hólyagnak azért kell teli lennie, hogy jobban lássa! Jelentkezz be máshoz és nézesd meg magad, szerintem annyit mindenképpen megér!!! Írd majd meg mi lett a végső diagnózis! Nagyon drukkolok neked!!!!

2012. febr. 14. 12:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!