7 hetesen csak petezsák és szikhólyag. Lehet még ebből baba? Volt valaki így? (többi lent)
Ma voltam orvosnál, pont ma vagyok mensi szerint 7 hetes. A doki csak szikhólyagot és petezsákot látott, babát nem :( Szívhang nincs, de említett valami kezdődő pulzációt?! amit látni vélt. Ez biztató szerintetek? Egy hete is voltam orvosnál, akkor még szikhólyag nem volt! Tehát azóta nőtt valamicskét...
33 naposak a ciklusaim, biztos, h később fogant...,na de ennyivel? Utolsó mensi február 17.-21.
Van valaki,akinek csak a 8. hétben lett szívhang? Egy hét múlva kell visszamennem. Félek, első baba lenne :(
ez biztató! a kezdődő pulzálás a szívhang előtt van! és az is jó jel, hogy nőtt. nekem is az elején mindig egy héttel kisebbnek mérték, 5 hetesen alig látszódott, 8+1 hetesen volt szívhang. remélem minden rendben lesz! szedj magnéziumot és pihenj sokat! majd írj, mi lett.
20hkm
Szia
Nàlam is ez volt a hatodik héten pont így.
Nekem is itt írtàk hogy a pulzàlàs jó.
Én se 3rtettem hogy miért nincs mâr babó.Nyolcadik héten volt.
Szval próbàlj bízni,drukkolok!:)
Mensi szerinti számolás nagyokat tud tévedni. A fogantatás ideje számít, onnantól jó közelítéssel egyformán fejlődnek az első trimeszter végéig aztán persze jelentős különbségek vannak.
Hogy konkrét példát mondjak, mensi szerint több, mint 9 hetes korban voltunk 6 hetesek az ultrahang alapján.
Szóval igen, voltunk így, és semmi ok pánikra, bár mi is aggódtunk.
Jajj, nagyon szépen köszönöm, hogy írtatok. Most picit megnyugodtam :) Nagyon szeretnénk ezt a babát, aggódom picit, nehogy valami baj legyen vele...
Jövő csütörtök du.-ra kaptam újra időpontot Uh-ra, majd írok, hogy mi lesz. De annyira soká lesz még... :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!