Nektek hogy alalkult a szexuális élet terhesség alatt?
Figyelt kérdés
33 hetes terhes vagyokPáromnak természetesen szoktam "segíteni", illetve a próbálunk úgy is együtt lenni. Az a baj, hogy bennem minden nemi vágy meghalt. A terhességemmel minden rendben van, előtte fantasztikus volt a szex. Most ha el is kezdjük egyszerűen nem jövök izgalomba. Próbáltuk sikosítóval, de egyszerűen nem érzek semmit.
Annyira kétségbe vagyok esve. Ez ugye szülés után helyreáll és nem maradok így? Volt már közületek valakinek hasonló problémája?
Nem maradsz igy nyugi :) valószínűleg szülés utan meg egy ideig igy lesz, ettől ne ijedj meg, kell egy kis idő, es visszaáll minden :)
2016. aug. 28. 19:02
2/11 anonim válasza:
Nekem ugyanolyan volt, de szerintem se maradsz igy. Varni fogod a hat hetet, mint a messiast:)
2016. aug. 28. 19:07
3/11 anonim válasza:
Katasztrófa.Nem nedvesedtem,nagyon szűknek éreztem magam,nem is tudtam felszabadultan csinálni.Hagytuk is a francba. Szülés óta minden rendben,sőt én jobban élvezem mert mióta szültem azóta hüvely orgazmusom is van.
2016. aug. 28. 19:18
4/11 anonim válasza:
Nálam ellenkezőleg volt, nagyon kívántam. De 30 hetes korom körül a férjem elkezdte félteni a babát így nem akart semmit, az kemény volt. Viszont szülés után így voltam, ahogy most te.
2016. aug. 28. 20:14
5/11 anonim válasza:
Eleinte nagyon rosszul voltam, akkor eszembe se jutott, aztán egy kis probléma miatt nem lehetett pár hétig. Utána lehetett volna, de nem nedvesedtem, fájt nagyon. Így meg a férjem se akarta erőltetni. (Utólag már tudom, hogy sikosító kellett volna). Néha azért összehoztuk, de többnyire kézzel "intéztem el" a férjem. Szülés után 8 hetet vártunk, nem javult a helyzet. Már 1.5 éve szültem, d emég mindig nagyon nehezen megy a nedvesedés, meg nem is kívánom annyira, max heti egyszer. (Bezzeg terhesség előtt, volt hogy naponta 3X is szeretkeztünk. :) )
2016. aug. 28. 20:39
6/11 anonim válasza:
Biztosan megvaltozik! Milyen voltal regen? Gondolom nem ilyen passziv, mint most:) visszaall minden a regibe.
Nekunk ez nem valtozott en 34 hetes vagyok es hetente 3x azert egyutt vagyunk. Viszont nagyon neccesek a napirendek es idohianyaba sajnos nincs ra ido. En dolgozok etterembe, o is tervezo irodan, sok elinteznivalo van meg... Anyukam jon ki lakni fel evre neki csinaljuk a szobat... Blablablablabla..... Aprosagok de elmegy vele az ido es azon kapom magam h este fel12 van es reggel melo... Nem a legjobb.
De ne aggodj!:) minden a regi lesz v megjobb!:) pozitivan kell hozzaallni!
2016. aug. 28. 22:37
7/11 anonim válasza:
Nekem terhesseg alatt nem volt gond, heti tobbszor voltunk egyutt, meg a tervezett csaszar elotti nap is.
Aztan jon a feketeleves: csaszar utan letelik a 6 het, es az exem ( mar ex ) mobdja, hogy o mar nem tekint ram nokent, es soha hozza, nem ert tobbet. Elotte meg napi tobbszor , evekig ...
2016. aug. 28. 23:40
8/11 anonim válasza:
Én 11 hetes vagyok.Mióta tudunk a terhességről azóta minden nap kívánom a szexet. Valahogy szexisebbnek, kívanatosabbnak, nőiesebbnek érzem magam.Szerencsére apának sincs ellenére, úgyhogy heti 4 hancúr is van. Terhesség előtt 2-3 volt. Persze van hogy úgy érzem hogy már sok, akkor 1-2 nap pihi van. Nyílván majd a terhesség előre haladtaval ritkul az alkalom a pocak mérete miatt, de amíg hol esik mindkettőnknek addig élvezzük a helyzetet.
2016. aug. 29. 05:50
9/11 anonim válasza:
17 hetes vagyok kb heti 2szer vagyunk együtt!
2016. aug. 29. 07:28
10/11 anonim válasza:
28hetes vagyok ugyan úgy érzek mint te kérdező.hiába vagyok én is rá hangolódva a dologra egyszerűen nem nedvesedek,szüknek érzem magam.terhesség elöt kb minden másnap felfaltuk egymást a férjemmel most meg heti max 2.nagyon szomorú vagyok miatta mert imádom őt.remélem ez a szülés után megváltozik és újra hancúrozni fogunk bárhol bármikor.:-)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!