Így el lehet nézni egy terhességet?
A hcg egy olyan hormon, ami terhesség alatt termelődik. A vérvétel nagyon pontos és megbízható, így ki lehet jelenteni, hogy nem vagy terhes.
Nekem epekő ugyanilyen panaszokat okozott. Húgyúti fertőzés is puffadást, görcsöket korábban. Legalábbis nálam ez volt. Meg kb millió oka lehet még. Az ultrahang jól jön.
Mivan apuddal? Nem ertem.
Nem hiszem h terhes vagy. Inkabb mas lehet a problema. Terhesteszt mit mutat?
50 feletti hcgnèl lehet esetleg terhességről beszélni.
Ha jól értem a ciklusod sem rendszeres. Az tuti, hogy terhes nem vagy. Lehet hormonprobléma cisztával, cukorbetegség vagy ir. Epekő. Fertőzés bármi. De a terhessèg kizárt.
Terhes egészen biztosan nem vagy. De folytasd csak a kivizsgálást, mert lehet komolyabb probléma is.
Rátérve apukád lépére...szóval mikor megírják a leletet, általában van egy előre megírt sablon szöveg, és csak azt módosítják rajta, amit kell. Amiben eltérést találtak, vagy nem megfelelő. Nos gondolom nem foglalkozott azzal, hogy nincs ott a lép, és benne maradt a leletbe. De ez még nem jelenti azt, hogy nem is vizsgált rendesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!