Fáj a torkom a sok hányástól, már lassan semmit sem merek enni, mert szinte minden kijön belőlem. Ma már nagyon fáj a torkom alig bírok nyelni. Káros lehet ez a babára nézve és rám? Lehet komolyabb szövődménye? 10 hetesek vagyunk
Én ma vagyok 10 hetes,és már én is útálok hányni:(
Még akkor is öklendezem,ha fogat mosok!
Kérem a JóIsten,múljon már el ez az émelygés,hányás!!!
Tudom,a végeredmény lesz a fontos,mert lesz csodaszép kisbabánk---akkor már biztosan csak nevetni fogunk ezen,de most még nem megy:(
2-ik vok:
Hányásra kaptam MAALOX-ot.Iszonyat az íze,de nem hánytam:)Olyan íze van mint a folyékony krétának,ráadásul felragad a szájpadlásomra.
Majd csak vége lesz!!!Kitartás Lányok!
10 h km
Amig a babád jól fejlődik, nem veszélyes sem rád, sem a babára, bár a kiszáradásra nagyon oda kell figyelni!!!
Én a 16. hétig hánytam éjjel-nappal, sokszor már sírtam, mert annyira ki voltam borulva miatta. De most már végre élvezhetem a terhességet. :)
Nem tudok mást javasolni, csak kitartást! Hidd el, újjá fogsz születni, mikor elmúlnak a tüneteid.
Boldog Babavárást Lányok!
24 h km
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!