Lehet komolyabb szövődménye annak, hogy császár után nem pihentem?
Szia.Nem hiszem.Engem szombaton csaszaroztak,hetfon mar otthon voltunk.Csinaltam a dolgom amit kellett(mosas,fozes,takaritas) persze lassabban mint a megszokott de igy 8honap elteltevel semmi bajom.
Nem ertem pontosan mi nalad a pihenes?Egesz nap fekudni?Mert az nem ajanlott mozogni kell hogy gyorsabban regeneralodj.Megjegyzem 3-3,5orakat aludtam az elso 2honapban.Meg elek a hegem gyonyoru alig latszik.A hasizmom jobb mint regen.
Szia. Nekem októberben lesz 3éve,hogy császároztak,ez volt a 2. . Én sem tudtam pihenni,de nekem lett is következménye,pénteken engedtek ki,én otthon csináltam amit kell,hétfőn éjszaka már az ügyeleten voltunk,szétnyílt a seb,folyt a sebből a vér.... aztán 3hónapig jártam kezelésekre,mire helyre jött ! Augusztusban lesz a 3.császárom,én most 1hétig nem fogok semmit sem csinálni(házi munkát) nem szeretnék ismét így járni:(
Szerintem neked 3hét után már nem hiszem,hogy lesz valami :)
Minden jót
szia, anyum is azt mondta (és mindegy hogy császár vagy sem) hogy szülés után pihenni kell! engem is császároztak de én még kevesebbet aludtam, pihentem mint te. a lányom koraszülött volt így minden hajnali négykor már a kórházban voltam az első etetésre és este kilenckor indultam haza. utána intéztük a bevásárlást, neten néztem azután hogy mi is vár ránk. 3 hétig míg bent volt napi 3-4 órákat tudtam csak aludni. most lassan 11 hónapos és szerencsére nekem semmi bajom nincsen. a hegem gyönyörű szép, éppen tegnap néztem, már csak egy világos fehér csík látszik.
ne aggódj, amit bírsz csináld meg, de tény hogy nehezet ne emelj két hónapig.
jó babázást :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!