Mit csinálsz, hogy szoptatás/cumisüveges etetés közben ne legyen tejes/tápszeres a bukástól, hányástól a baba nyaka, a ruhája, az ágy, a melltartód, a Te ruhád, te magad - szóval minden?
Úgy kezdtem az etetést, hogy odatettem egy textilpelust.
Bocs nekem más ötletem nincs. Jó, ha kéznél van egyből egy textilpelus vagy törlőkendő.
A textilpelust nem csak dísznek kell elé tenni, hanem úgy, hogy használjon is. Én a két végét össze szoktam fogni a nyaka mögött, mint egy partedlit, elég szorosan ahhoz, hogy ne bukja le mindenét, de annyira nem, hogy zavarja (megfojtani nem akarom).
Így maximum a szája körül lesz olyan.
Én már nem a vállamra rakom a pelust, hanem őt terítem be vele, mert 6 hónapos, és nem képes egy helyben megmaradni, forgatja a fejét ide-oda. Olyat is szoktam, ha nem bírom már a 8 kilóját (lassan jön ki a büfi), hogy a térdemre teszem a pelust, és hason mutogatok neki valamit, akkor is kijön a büfi.
És persze előkét is már régóta használok, evés után nem vesszük le, amíg nem jött a második (bukós) büfije.
Meg ahogy írták előttem, előre be van készítve a pelus, szinte mindenhová a lakásban: kanapé, etetőszék, pelenkázó, kiságy, babakocsi...
szakálka/előke/hangedli/partedli,
Én eleinte az evés után rátettem, plusz etetéshez mindig egy textilpelussal ülj le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!