Lányok akik 19-20 évesen lettek anyák! Hogy bírtátok azt az időszakot?
Figyelt kérdés
Milyen körülmények voltak mikor teherbe estetek? Anyagi helyzet? Párotok hogy reagált? Mi lett azóta? Hogyan boldogultok ma?2016. aug. 2. 21:06
21/22 anonim válasza:
Tudod, én kibuliztam magam még a gyerekvállalás előtt. ;) És számomra egyértelmű volt, hogy eleve azért szakítottatok, mert neki szegezted 19-20 évesen a kérdést. Ez nekem anélkül leesett, hogy leírtad volna. És ő téged akart, de belement a gyerekvállasába a kedvedért. Majd mégis kénytelen voltál kilépni - ekkor már gyerekkel együtt - a kapcsolatból, mert nem működött. És nem hinném, hogy 29 évesen idős lennék gyereket vállalni. Buliztam én eleget, utaztam én eleget. Vajon te ugyanezt elmondhatod magadról? Vagy most akarod pótolni a kihagyott éveket? Mai napig van, hogy beülünk a kocsiba és az ország másik végén kötünk ki. Mert ehhez van kedvünk. Szóval nehogy azzal gyere, hogy én miből maradtam ki, mert nem 20 évesen vállaltam gyereket. :)
22/22 anonim válasza:
Ha nem tűnt volna fel, az első válaszodban már személyeskedtél, meg lenéztél itt mindenkit... Mások nem kritizáltak téged.
Amúgy igen, 29 évesen még annyira nem vagy öreg, de még nincs is gyerek, és gyanítom, nem is 1-2 éven belül lesz.
Mellesleg egy hónap 30-31 napból áll, abból ha 28-at az anya van a gyerekkel, nem hinném, hogy attól a 2-től fog a gyerek lelkileg sérülni. Aki minden héten, vagy akár heti többször megy erre-arra, közben gyerek lepasszolva, az kicsit más helyzet... De ilyet láttam 30+ szülőből is, nem kor függvénye az életvitel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!