Meddig dolgoztatok a terhesség alatt? Hogy bírtátok a hányingeres időszakot a munka miatt? (milyen munkátok van? )
30. hétig dolgoztam, projektmenedzser vagyok. Nagyrészt ülőmunka, ill. egyik megbeszélésről kell átmenni a másikra :-) Tovább azért nem tudtam dolgozni, mert veszélyeztetett terhes voltam, és akkora volt már a hasam, hogy nem tudtam leülni az íróasztalhoz.
Hányingerem sosem volt.
Szia
28. hétig fogok dolgozni. Tanár vagyok, júliustól jön a nyári szünet így csak addig dolgozok. Szeptemberben már nem megyek vissza, szeptember közepére várjuk a kicsit.
A rosszullevős időszakot viszonylag jól viseltem, bár elég sokáig tartott kb 16. hétig. Eddig összesen két hetet voltam táppénzen, az is egy kis vérzés miatt volt.
Fertőzésveszély? Huha.
Én olyan emberek közt dolgozok akik koszosak, büdösek. Cigányság és hajléktalanság között. Akkor? Meddig dolgozhatok majd?
Émelygéses időszakom volt, hányni keveset hánytam.
A 4hónapig végig dolgoztam, aztán közös megegyezéssel ejöttem táppénzre.
Az Én munkám sok kocsikázással, kocsiba ki-be, jó időbe, rossz időbe, volt hogy hétvégén is, előnye annyi volt, hogy kötetlen volt a munkaidőm így ha reggel kicsit rosszul voltam nem befolyásolt a munkában, mert akkor indultam el amikor akartam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!