Meddig dolgoztatok a terhesség alatt? Hogy bírtátok a hányingeres időszakot a munka miatt? (milyen munkátok van? )
Figyelt kérdés
2012. máj. 27. 20:02
11/21 anonim válasza:
Pszichológus vagyok, a 28. hétig dolgoztam, utána itthonról szakfordítottam és cikkeket írtam a 37. hétig. 38+4-en szültem.
12/21 anonim válasza:
11-es vagyok, a 20. hétig volt hányingerem, rengeteg B6 tablettával úgy ahogy elvoltam.
13/21 anonim válasza:
24. hétig dolgoztam kényszerből, mert nem mehettem addig el táppénzre, ami nem 70, hanem 60 százalék, nekem meg 50.
én fogyatékosokkal dolgoztam, sok volt a fizikai része is és iszonyú nehéz volt a hányingeres időszak. sok b6 vitamin és gyömbéres kinley segített.
14/21 anonim válasza:
Hát én nem dolgozok ugyan,de iskolába járok ált reggel 8tól 3ig.Sok lépcsőzés stb.Ez mondjuk azt,hogy ülőmunka.Iskola végén leszek 24.hetes és utána még gyakorlatom 3hét minimum.Ha ülő munkát végez az ember,szerintem minél tovább maradjon,mert az nem megerőltető és több a pénz is.Nekem rosszullétem nincs,nem is volt.holnap 22hkm
15/21 anonim válasza:
ismét 2. vagyok. Igen, nagyon kevés a táppénz. De nem akartam a babám egészségét kockáztatni. Nem vagyunk gazdagok, de megoldottuk. A CSP egyébként a gyermek születése után jár csak. Én még jól jártam, a táppénzem még 70 % volt a fizumnak. Most már csak 60 ha jól tudom. DE most sem döntenél másképp, és mennék táppénzre.
16/21 anonim válasza:
Én irodában dolgoztam, 34. hétig. A terhesség 20. hetéig hánytam, naponta többször is. A főnököm meg folyton nevetett rajtam, mikor látta, hogy rohanok a mosdóba megint :-)
17/21 anonim válasza:
Én a 11. hétig dolgoztam, veszélyeztetett lettem, de a munkaköröm miatt sem dolgozhattam volna. Szarvasmarhával dolgoztam, és sok a zoonózis, a telepen nem lehetett megoldani, hogy ne kerüljek velük kapcsolatba. Ráadásul a napi 100 km autózás téli időszakban sem hiányzott. Szerencsére megtehettem, hogy itthon maradjak, a problémák miatt ez fontosabb volt, mint bármi más.
35 hetes kismama
18/21 anonim válasza:
Vannak olyan kismamák, akik ülőmunkát (irodai) sem végezhetnek. Pl. akinél a méhlepény a méhszáj közelében tapad, vagy a méh elhelyezkedése olyan. Az egyik kolléganőm ikreket vár, és nem engedi az orvosa dolgozni, max. 2 órát ülhet egyfolytában.
19/21 anonim válasza:
34 hétig dolgoztam mikor a lányommal voltam terhes, szerencsére csak hányingerem volt, hányni nem hánytam egyszer sem. Jól bírtam a munkát, viszont mire hazaértem, az elején nagyon fáradt voltam, és nem sokra mentem. Után már minden ok volt. Nem volt nagy pocim, jól bírtam.
20/21 anonim válasza:
Ja, az lemaradt, hogy irodán dolgoztam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!