Vállalkozóknak sem szabad felmondania a munkáltatónak terhesség folyamán?
Szia!
Ezt úgy érted,hogy Te vagy vállalkozó,és szerződéssel,vagy megbízói szerződésseldolgozol valamelyik másik cégnek???
Szerintem oda nem vonatkozik a védettség!Legalábbis az én esetemben (fuvarozás,fakitermelés) tuti nem!
Te mivel foglalkozol?
Meg én egyéni vállalkozó vagyok,így nem is nem is mehetek majd most gyedre,mert akkor nem számlázhatok!Nincs alkalmazottam!Így csak akkor működhet a cég ha én be vagyok legalább 4 órában jelentve,és melette gyest kapok!Náunk így van!
De a KFT-nknél más!Ott én vagyok az ügyvezető,de nem vagyok bejelentve,ha ott van alkalmazott az mehet tovább gyes mellett is!
Szia!
igen én vagyok vállakozó mint biztosításközvetítő!
Első vagyok!
Tuti nincs a Te esetedbensem védettség!
ÉS a gyedkérdés is úgy működik mint az én esetemben!Vagy nem számlázol (szünetel a vállalkozás mert fizetés nélküli szabin vagy)két évig!Vagy csak gyesre mész és akkor 4 órában maradhatsz papíron!
tényleg? és erről miért nem szólt nekem a főnökség???
ugyan...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!