Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A második terhességednél...

A második terhességednél hamarabb elmúlt a hányingered?

Figyelt kérdés
Az én sztorimban az 1. terhességemben a 7. hét legvégén kezdődött az émelygés/hányiger, hányás nem volt, és kb. 1 hónapig tartott. Most már a 6. hét közepén elkezdődött, és egyelőre még nem olyan súlyos mint az előző esetben, de azért elég megterhelő.
2012. jan. 15. 20:28
 1/8 anonim ***** válasza:
Nem kb. egyforma ideig volt mindkettő terhességem elején. Nekem nem volt annyira vészes, az elsővel nem is hánytam egyszer sem, a másodinál viszont igen.
2012. jan. 15. 21:51
 2/8 anonim ***** válasza:

1.terhesség: rosszullét, émelygés, hányás a 7.héttől a 12.hétig, kislány lett.

2.terhesség: csak enyhe rosszullét a 8. héttől kb a 10.hétig. Émelygés és hányás nem volt. Kisfiút mutat az UH.

2012. jan. 15. 23:03
 3/8 anonim ***** válasza:

Nekem:

Az 1 babánál hányinger,émelygés 8.héttől-14 hétig tartott kisfiú lett.

2.babánál 8. héttől émelygés,étvágytalanság szinte egész nap,de főleg az esti órákban. 17 hétig tartott,addig 5 kg-ot fogytam pedig kb 2x hánytam csak,viszont alig bírtam enni.Kislány lett.

3. babánál szintén mint a másodiknál csak 20.hétig tartott,és 3 kg-ot fogytam.Kisfiú lett.

Boldog babavárást!

2012. jan. 16. 09:50
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
előző vagyok,elfelejtettem,hogy vegyél mandulát,nekem valamelyest enyhítette az émelygést!
2012. jan. 16. 09:52
 5/8 anonim ***** válasza:
nekem csak 12 hétig volt ilyen mindkettőnél. Utána viszont gyomorégés. Én ha ettem egy picit vagy csipegettem elmúlt az émelygés. Most is így vagyok a 3 ik babával.
2012. jan. 16. 09:55
 6/8 anonim ***** válasza:
Nekem a másodikkal rosszabb volt és tovább is tartott 2 héttel. :(
2012. jan. 16. 13:03
 7/8 anonim ***** válasza:

Az elsőnél max 3-szor hánytam, a 14. hétig volt sokszor hányingerem.

Most a 14. hetet már betöltötte, naponta hányok, állandóan rosszul vagyok, 5 kg-ot fogytam. Sokkal-sokkal nehezebben viselem, mint az elsőt.

2012. jan. 16. 14:33
 8/8 A kérdező kommentje:
Jajajj, ezt a mandulát azért kipróbálom. Köszi!
2012. jan. 16. 21:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!