Mindegyik terhességednél ugyanúgy érezted magad?
Nem, nagyon más volt, bár eddig csak két babám van. :o)
Sajnos nálam másodjára minden "rossz" fokozódott, kivéve talán a vizesedést, mert a szénhidráttal vigyáznom kellett. Ezért várunk is picit a harmadikkal, mert szeretném, ha el tudnám látni a nagyobbakat, amíg terhes vagyok, és nem engem kell kanalazni a családnak...
Második babát várom. Nagyjából hasonló mind két terhességem. Apróbb változások voltak/vannak, de most sem volt hányingerem, most sem vizesedem, ugyan akkor kezdtem el érezni a mozgásokat. Mind kettő rettentő sokat mozog/mozgott a pocakban egészen a terhesség végéig (az első végig, most még nem tudom hogy lesz a vége).
Különbség. Első terhességnél volt egy idő mikor a csirkehúst nem bírtam megenni. Még a gondolatától is kirázott a hideg. Míg az első babám szinte végig faros volt, és az is maradt, a mostani pocaklakó egyfolytában forog,hol így, hol úgy fekszik.
Minden jót, 34 hetes kismami
két kislány :o)
(Reménykedem is, hogy hátha egy fiúval könnyebb lesz, de a férjem kislányt szeretne... ;o)
első
3 terhességem volt
Az elsőnél alig volt émelygésem, szendvicsre elmúlt, ez a 11.hétig tartott.
A másodiknál a 12.hétig volt émelygés, kajára hol enyhült, hol nem. Voltak komoly hányingereim is.
A harmadiknál a 24. hétig szenvedtem hányingerrel.
Hányni nem hánytam egyikkel sem, és semmi másban nem volt különbség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!