Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Második-többedik-terhességedné...

Második-többedik-terhességednél jobban féltél? Jobban vigyáztál? Jobban aggódtál?

Figyelt kérdés

Első lányommal semmi gondom nem volt, nem féltem, nyugodt voltam, semmi gond nem volt, nyugodtam mentem uhokra.

De most, a másodikkal folyamatosan félek. Hogy éle- vajon, nem halt-e el... Lányomat emelgetni kell néha-bár igyekszem egyre kevesebbet, sokszor a hasamba, cicimbe rúg pelenkázás során, hasam sem nől olyan intenzitással, a terhességi csíkom sincs meg a pocimon, a mellbimbóm sem sötétedik..Sokat fáj a hasam, és nyugtalan vagyok, nem érzem a baba mozgását sem...

17 hetes vsgyok, még 2 hét a kiírt uhig, addig megzakkanaok...

(lányom 15 hós)

2009. szept. 22. 14:17
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Bár én a harmadik babámat várom,most izgulok igazán. Az elsőnél eszembe se jutott,hogy valami baj lenne,a második terhességem is elröppent,hisz 20 honap van a 2 lány között,szóval én is nagy hassal emelgettem,rohangáltam utánna,de még akkor is nyugodt voltam.Most már nagyobbak 8-közel 6 évesekek,de a mostani terhességem már az elején se volt problémamentes,vérezgetés stb..Sőt tudnék pihenni is,de valahogy nagyon félek minden vizsgálat eredményétől. Talán ez annak tudható be,hogy anno nem volt internet,a szokásos magazinokat elolvastam de ennyi.Most meg mindenhol azt hallani miveszélyes,hány kismama és hogyan vesztette el magzatát.Tudom,hogy ez régen is előfordult,de nem olvastunk ennyit naponta ilyen oldalakat. Boldog babavárást és nyugodj meg ne figyelj minden apró rezzenést, az idegesség árt a babánakis.
2009. szept. 22. 14:32
 2/5 A kérdező kommentje:

Tudom, hogy árt, de nem tudom kiverni a fejemből sajna...

Mikor azt hiszem, hogy a babám mozog, nem merem elhinni, mert ha beleélem maga, hogy őt érzem, az uhon meg kiderül, hogy hetek óta elhalt... ettől rettegek most leginkább.

Próbálom azt hinni, hogy minden rendben, férjem is nyugtatgat, de valahogy mégis jobban félek....

Biztos jobb lesz, ha már rendszeresen mozog a baba:.)

2009. szept. 22. 15:17
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

jaj ne gondolj ilyenre...a gondolat teremtő erejével még a végén így is lesz.

Légy pozitív, mint a teszted néhány héttel ezelőtt...és ezt vedd komolyan végig.

2009. szept. 22. 15:19
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Előző vagyok, én is a második babát várom, már 38 hetes vagyok és ha elöntött ilyen gondolat, volt ki lefoglaljon. Valahogy nincs időm egy gyerek és a háztartás mellett ilyeneken aggódni.
2009. szept. 22. 15:20
 5/5 Nikcsi ***** válasza:
Szia! A fiam 11 honapos, most varjuk a kistesot, 20 hetes terhes vagyok. Nekem kicsit lelkiismeret furdalasom van,mert a mostani terhessegemmel ugymond kevesebbet foglalkozom, persze izgulunk, meg nagyon boldogok vagyunk varjuk ot, de megis mas. Az elsovel arrol szolt az egesz napom, minden gondolatomat lefoglalta. Most hogy itt az orokmozgo fiam, dolgozom mellette reszmunkaidoben, haztartas (nincs segitsegem, kulfoldon elunk) nincs egyszeruen idom parazni. De lehet hogy jobb is, igy elkerulnek a negativ gondolatok. :)
2009. szept. 22. 23:19

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!