16 éves lány vagyok , áprilisban töltöm a 17-et. Terhes lettem anyáèknak el lett mondva viszont erősen ellenzik hogy meg tartsam én ès a párom viszont meg szeretnénk. vizsgálatokhoz kell e a szülő jelenléte ?

"A párom 29 éves jól keres mindent tud a gyermeknek biztosítani"
Mondja most és persze jól hangzik, de a valóság nem ez lesz. Az első kisebb döccenőnél le fog lépni, ha nem hamarabb. :(
Valójában az a kérdés, hogy te magad egyedül fent tudsz-e tartani egy háztartást és mellette felnevelni a gyereket? Szóval, van a neveden lakás, tudod-e a rezsit/kaját/gyerek körüli dolgokat fizetni (min. 150k/hó és akkor az éhen halás szélén fogsz létezni), úgy hogy közben otthon vagy a gyerekkel.
Ha a válasz igen, akkor szíved joga dönts ahogy szeretnél.
Ha a válasz nem, akkor bizony annak is van beleszólása, aki majd valójában segítene majd neked, és azok a szüleid.

Már ott gáz a dolog, hogy 16éves lány kell egy 29 éves férfinak (?)
Ha akkora férfi lenne, tudna védekezni.
16 éves vagy csillagom . Mi a jóistent akarsz egy gyerekkel? te is gyerek vagy még. Akármennyire hiszed, hogy nem.
Megszülöd, és? miből tartod el? miből eteted? miből veszel neki ruhát? hol fogsz lakni vele?
Ezeket megtudod adni neki önerőből?
Mert ha a drága jóember azt mondja holnap, hogy meggondolta magát, ad 20ezer gyerektartás, mit csinálsz?
Egyébként nem, nem kellenek anyádék a vizsgálatokhoz.
De mivel kiskorú vagy, ha megszülsz, neked jóformán közöd se lesz a gyerekhez.
Anyádék lesznek a gyámjai, vagy ha épp a drága embered nem lép le, talán ő.
Tippeli kellene, lefogadnám, hogy roma vagy.

16 éves kislánytól mit akar egy 29 éves felnőtt férfi?
Anyádék persze, hogy nem akarják, mert az ő nyakukba szakadna minden, nekik kellene gyámságot vállalni.
A pasas meg le fog pattanni, mint a sliccgomb. Nehogy szülj már, te. Legyen eszed. Szakmád sincs, munkád sincs, nincs hol laknod a gyerekkel. Ha megszülöd, anyádék majd nem írják alá a papírokat, azazhogy csak a lemondó nyilatkozatot, a gyerek meg mehet a rendszerbe.
Amíg otthon laksz, anyádék mondják meg, hogy akarnak-e plusz gondot a nyakukba, vagy sem. Megmondták, innentől kezdve esélyed sincs, vagy kiraknak. Akkor meg sírhatsz terhesen kiszolgáltatva a pasikádnak.
Úgyis be fogják vonni a családsegítőt, akármit csinálsz.

Kedves livike!
Nem kérek több privátot, köszi
Sül az értelem az írásodból....

8as, nem szakadna, mehetne a kiscsaj anyaotthonba ha apuka lelép.
Megmondanám nekik, oké, vállalják, akkor költözhetnek is össze albérletbe és élhetnek felnőtt életet, ha gyereket csinálni felnőttek voltak. Ha ilyen buta kislány a gyerekem, az én nyakamra nem hozhatná a gyereket
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!