Milyen furcsaságokat ettetek a terhesség alatt?
Figyelt kérdés
én:
-fagyott eper
-disznosajt tejberizzsel
2012. jan. 14. 20:37
2/20 anonim válasza:
Napi fél kiló szotyi, de csak az első két hónapban
3/20 anonim válasza:
ugyan nem furcsaság, de mivel se előtte, se utána nem ittam nekem az volt: menta tea mézzel és citrommal.
ezen kívül: - tejfölös-lekváros kenyér (ezt azóta is eszem)
4/20 anonim válasza:
Körte elnégyelve, kimagozva tömlős sajttal megkenve:-)
most is szeretem.
Narancslekvár rögtön a kassza után felbontva és a kijáratig elnyalva:-)
5/20 anonim válasza:
Petrezselyemgyökér.Minden nap eszem, néha a fél kiló is lecsúszik:)
6/20 anonim válasza:
Zöld olívabogyó, hozzá csokiba mártott aszalt szilva. Utána fűszeres olajban lévő fokhagyma. :)
7/20 anonim válasza:
Abból jött rá a férjem, hogy terhes vagyok, hogy mazsolás-mogyorós-tejcsoki egyik kézben, másikban savanyú ubi.... egy falat innen-egy onnan. :)))
Pedig csak nem tudtam eldönteni, hogy édeset vagy savanyút kívánok inkább.
Aztán az első trimeszterben savanyú-gumicukor függő voltam. Előtte és azóta is utálom! :)
8/20 anonim válasza:
szerecsendiós burgonyakrokett őszibarack lekvárba tunkolva. Forralt tejbe fekete tea áztatva. bár ez utóbbi szerintem nem terhesen se fura.
9/20 anonim válasza:
konzervgomba.alig vártam,hogy kifizessük,aztán kézzel estem neki.
10/20 anonim válasza:
Zöldbab leves, kovászos uborkával.
zöldalma mogyorókrémbe mártogatva
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!