Milyen furcsaságokat ettetek a terhesség alatt?
Figyelt kérdés
én:
-fagyott eper
-disznosajt tejberizzsel
2012. jan. 14. 20:37
11/20 anonim válasza:
süti trappista sajtal,lekváros kenyér sózott paradicsommal.
12/20 A kérdező kommentje:
:)) jo sokat röhögtem és forog a gyomrom:)
a növérem meg mindig lekváros nokedlit evett és cukros zsiros kenyeret:))
2012. jan. 16. 13:01
13/20 anonim válasza:
Bár annyira nem furcsaság, de én "tonna" számra ettem a ruszlit...:)
14/20 anonim válasza:
Cukros lettem, normálisan kellett ennem, én alapból malackodok.
15/20 anonim válasza:
Én a Dm-ben kapható magnesium tablettára voltam teljesen rákattanva :-) A nap fénypontja volt, mikor elszopogathattam. Imádtam beszagolni a pincébe is :-)
16/20 anonim válasza:
Ma....:
Fagyasztott szemes kukorica-> mikróba olvasztás... rá tejföl majonéz só és pici mustár... kb 4 adagot csináltam... elfogyott a tejföl... és csak simán kiolvasztva ettem a kukoricát. 1 kg-t megettem!
17/20 anonim válasza:
tejberizs sülszalonnával Isteni volt :DDD most tuti nem bírnám megenni
18/20 anonim válasza:
Én két dolgot utaltam világ életemben a fagyit meg az őszibarackot terhesen ezeket együtt ettem tonnaszamra, és dinnyét főtt kukoricaval , előtte imádtam a halat most kidobtam a tAccsot meg a szagatol is, kiskanallal ettem a komplettat, és az utolsó napokban csakis vajas kenyeret ettem semmi mást sóval meg mustarral.
19/20 anonim válasza:
Imádom a fagyott savanykás gyümölcsöket, turmixolva, fagyinak :) Első terhességem alatt a homokot kívántam,titokba volt, h meg is kóstoltam :D
20/20 anonim válasza:
Barátnőm nutellába mártogatta a kovászos uborkát. :)
Nekem eddig semmi ilyen extrém dolgom nem volt ( a második terhességemet taposom), max az a szar műanyag kínai zacskós tésztás-leves, na abból volt hogy heti 2-3-at is megettem, többet csak azért nem, mert tele van mindenféle ízfokozóval...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!