Hogyan bírtátok illetve a párotok hogyan bírta a szülés utáni szexmentes időszakot?
Nem a szülés utáni 6 hétre gondolok, bár egy normálisan működő kapcsolatban az is rengeteg...
Hanem arra, hogy más kérdéseknél olvastam: volt akinek hónapok sőt akár 1 év (!!!) is kellett mire újra jónak mondható volt a szex a szülés után; mert addig a gátmetszés, hüvelyrepedés stb miatt fájt, kellemetlen volt. És gondolom akiknek ilyen problémái voltak azok igyekeztek kerülni az együttléteket... de a férfiak az ilyesmit nem szokták túl jól viselni, meg a szülés a nők szexuális igényeit sem szünteti meg.
Nem okozott ez gondot a kapcsolatotokban?
Mi le voltunk tiltva a szexről a 14. hétig. Azóta meg nem nagyon kívánom az együttléteket. Közben hol ő lett beteg, hol én, aztán baci miatt kúpkúra... Az idő meg telik.
De ez nem azt jelenti, hogy nem szeretjük egymást, a kapcsolatunkban ugyanúgy megvan az intimitás, egymás szeretgetése, csak szex nincs. Tény, nem jó, de egy erős kapcsolatnak ennyit ki kell bírnia. :)
Én is ettől tartok. A baba megfoganása előtt, amikor csak tehettük ágyban voltunk. Aztán jött a baba egy pár hétre letiltás egy hematóma miatt és ezen kívül én amúgy sem annyira kívántam. De valahogy mindig megoldottuk. Ettől függetlenül ő már a halálán volt. Most nagy pocakkal még annyi kedvem sincs mint eddig, ez is nehéz időszak. Bele sem merek gondolni mi lesz mikor megszületik a babánk. Nem csak konkrétan szex nem lehet, hanem szerintem semmihez nem lesz kedvem a fáradtság miatt.
Hiszem, hogy túléljük, de biztosan nehezen.
Mi még szülés előtt 3 nappal is együtt voltunk.. :) Orvos nem tiltotta ;D
Mivel első baba, gátmetszés volt, hát én nem tudtam kivárni a 6 hetet, meg ő se. :) Az 5. héten kipróbáltuk, iszonyatosan rossz volt, mintha a szüzességemet vesztettem volna el újra, viszont másodjára, harmadjára, és mára már sokadjára sokkal jobb, mint szülés előtt volt.
Sokkal figyelmesebbek vagyunk egymásra, szeretgetjük egymást...Nagyon jók az együttlétek :) És még csak most 7hetes a babám.
Amig meg tartott a fájás, meg a vérzés szülés után, attól függetlenül én még tudtam rajta "segíteni" ha úgy hozta a kedvünk. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!