Ti hogy oldjátok meg a szőrtelenítést nagy pocakja? Van valami tuti praktikátok?
Figyelt kérdés
26 hkm2016. júl. 13. 21:16
1/14 A kérdező kommentje:
*pocakkal.
2016. júl. 13. 21:17
2/14 anonim válasza:
Leültem a kád szélére, lábam szét és csináltam óvatosan. Nem láttam persze semmit, de ha elég sokáig huzogattam majdnem tökéletesre sikerült. Végül átnéztem tükörrel és ahol még láttam egy-egy szálat, azt leszedtem külön. Még szülés előtti nap is így szedtem le.
3/14 anonim válasza:
Hónalj ugye egyszerű. 😊 lábat zuhanyzás közben felrakom a kád szélére. Intim tükörből, ahogy sikerül. 😊
36 hkm
4/14 anonim válasza:
Első körrel vakon voltam, utána tükörrel még 1x. Viszont utolsó időben sikeresen megvágtam magam, aztán párom segített.... :D
5/14 anonim válasza:
Nagyjából megcsináltam, a férjem befejezte. :)
6/14 anonim válasza:
Ahogy addig is,a kozmetikusom mindenhová elér :-D
7/14 anonim válasza:
Mióta 2x úgyelvágtam magam, h alig állt el a vérzés a férjem segít, de tükörrel is próbáltam.
8/14 anonim válasza:
Én a kádban állok a férjem tartja a tükröt nekem és én abból látom, hogy mit és hogy. Egész könnyű, és egész alapos munkát lehet így végezni :) oda fordítja a tükröt ahova akarom, így mindent lehet látni.
Tapintással, érzésre is próbáltam, de az nagyon nem ment.
9/14 anonim válasza:
én is ezzel szenvedek, pedig még csak a 30. hétben vagyok... nekem elképzelhetetlen, hogy a férjem ilyenre megkérjem, a borotválkozáshoz kell mind a két kezem, nincs mivel tükröt is tartani... jó 30 perces procedúra volt és így sem lett tökéletes... :(
10/14 anonim válasza:
Bár nem javasolt én minden nap kadban furdok. Utalok zuhanyozni. (3.terhesség már nem aggódom túl magam)
Fürdés közben baromi egyszerű. Bár látni nem látom de tapintasra egyértelmű hogy jó lett e.
A páromat sosem kérném még ilyenre. Vannak dolgok amelyeket nem hagynek rá.
Azért mert terhes vagyok még ugyanúgy nő és van méltóságom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!