Kismamák! Szőrtelenítést hogyan csináljátok nagy pocakkal?
Én sehogy nem csináltam, mert nem volt szokásom soha.
3 gyereket megszültem "szőrősen", soha senkinek egy szava nem volt emiatt, sem orvosnak, sem szülésznőnek, senkinek. Nem is borotváltak, csak az első szülésemnél csinált két húzást, hogy jobban "megközelíthető legyen".
Nyugodtan gyantáztasd.
Amúgy a hatása nem hosszabb, mint az epilálásnak, mindkettő egyformán tartós.
Én a vége felé tükörből borotváltam magam.
Én mindent magamnak csinálok, első babánál 7 hónaposig bírtam, de akkor már nagyon kellett trükközni, hogyan lássam és férjek hozzá, így az utolsó két hónapban kozmetikushoz mentem. Az intim területeket pedig tükörből borotváltam. Még a fájások megindulásakor is :), pedig a szülésznő előre mondta, hogy akkor ne szerencsétlenkedjek, nehogy megvágjam magam, majd ő megcsinálja 1 perc alatt (tényleg volt mit igazítani még :) ).
Nekem ez így jó volt (és baromira nem zavart az se, hogy a szülésznő borotvált rajtam), mert egy szülés után azért nem azzal kezded, ahogy hazaérsz a kórházból, hogy alul borotválgatod magad, meg lábat gyantázol, én viszont szőrösen nem érzem magam komfortosan, és kész. Szóval én nem a doki miatt időzítettem úgy, hogy ne burjánzak el szülés előtt se, hanem magam miatt, előre tekintve...
Most a másodikkal viszont nagyobb a hasam, sztem előbb megakadok majd :)
En legyantaztattam a labam. Honom aljat borotvaltam, a privat reszemet pedig az epilator "hajvago" reszevel vagtam rovidre amig tudtam. - Nekem nem megy a tar kopaszsag a viszketestol megorulok! - aztan mikor nem tudtam, nem csinaltam mar. Hatalmas nagy hasam volt, nem erdekelt mar az also reszem ilyen szempontbol.
Sokan mondtak, hogy itt ahol mi elunk nem borotvalnak szuleskor...csaszarral vegeztem es elotte szepen lekanyarintottak mielott eszrevettem volna....
En azt mondom, ha kibirod a fajdalmat hogy felul is gyantaztatod, egyaltalan nem baj. En azert nem vallalkozom ilyesmire mert embertelenul faj.- megprobaltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!