Hogy oldjátok meg az intim szőrtelenitést?
Figyelt kérdés
A 23-ik hétben vagyok és már nem megy, akárhogy próbáltam. Tükörből is nagyon nehezen ment.2013. júl. 21. 20:02
1/10 anonim válasza:
Mondjuk kérd meg a párod. Vagy szimplán hagyd a francba.
2/10 anonim válasza:
Én amikor már a tükör is mindegy volt, akkor érzésből csináltam.:)
3/10 anonim válasza:
Nekem a párom segít:-) Van amikor csak tartja a tükröt,van,hogy ő csinálja teljesen..Jókat szoktunk közben nevetni :-D
30hkm
4/10 anonim válasza:
33 hetes vagyok,nagyon nehezen megy.Általába tükörből és érzésből csinálom.A páromra soha nem bíznám! :)))
6/10 Babeli Zurzavar válasza:
az elsonel a parom, de leggyakrabban szortelenito krem, mehet mindenhova, aztan utana borotva tapogatva, most a masodiknal a szortelenitotol ugy begyulladt mindenem, hogy jarni alig birtam, a borotva meg nagyon nem all kezre ennel a pocaknal, szoval elkezdtem gyantaztatni
7/10 anonim válasza:
23 hetesen én még simán megcsináltam. Most a 37-ben már eléggé nehezen ment. Szőrtelenítő krémet használtam, érzésből kentem fel. A maradékot meg leborotváltam, szintén érzésből. Ha nem lett tökéletes, hát ez van. Ez most mellékes is...
8/10 anonim válasza:
25 hetes vagyok, a fazont leepillálom, a szeméremdomb és a fájdalmas területek érzésből borotvával:-) :-) :-) nagy kihívás:-D lábamat gyantázom,de kezd ez is kihívás lenni..
9/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat. Férjem külföldön dolgozik, igy nem kérhetem meg, de szerintem nem is vállalná be, félne, hogy megvágna. A lábam szőrtelenitése még megy, de ott lent. Hát kihivás. De valahogy muszáj lesz megoldani, max ha már nagyon nem fog menni akkor ugy marad.
2013. júl. 22. 16:05
10/10 anonim válasza:
Beteszem a kádba a 4 évesem ikeás fellépőjét,arra ülök,terpesztek,kád szélén a lábam és úgy,amit nem tudok,férjem megcsinálja. Pl lábamat is ő mossa,úgyhogy...úgyhogy amit elhagyok befejezi.Tükörrel próbáltam de nekem nem megy úgy,mindig ellenkező irányba akarok csinálni mindent.26 hetes
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!