Vége felé járó kismamik, ti hogyan oldjátok meg az alváz szörtelenítést ilyen nagy pocakkal?
Figyelt kérdés
Nem akarok az orvoshoz dzsumbulyosan menni.Van valami jó tippetek? Én már a wc-zés után a törölgetéssel is nehezen boldogulok.2009. okt. 24. 15:41
1/19 anonim válasza:
Szia! Én ugyan már 1 éve szültem,de nekem a végén a párom csinálta a borotválást. Vagy próbáld meg tükörből,bele lehet jönni. :)
2/19 anonim válasza:
Én emlékezetből borotváltam :D Csak a végén néztem meg tükörrel, hogy kimaradt-e valami. De sose maradt ki :)
3/19 anonim válasza:
nekem is a párom csinálta.a tükrös módszer nekem nem jött be.
4/19 anonim válasza:
szia!
Én keresztbe legugolok a kádba (így támasztom magam)és emlékezetből én is!Viszont a múltkor kic sit megvágtam magam,és a párom ragaszkodik hozzá hogy mostmár ő csinálja!De az bizti hogyha beindul a dolog nem fog érdekeelni mi van odalent! :))
34 km
5/19 anonim válasza:
Hát én a tükörrel kínlódók de szó szerint:)nem tudok rájönni a nyitjára.Sok sikert!
6/19 anonim válasza:
Jó a kérdés! Én is igénylem a szőrtelenítést még pocakkal is! Nekem a tükrös módszer azért nem válik be, mert valahogy "nem érzem a tükörképemet". Bezavar a jobb és bal oldal cseréje. Nálam is az "emlékezetből" való borotválás vált be, kitapogatom a szőrös területeket és addig borotválok, amíg simaságot nem érzek. A combom tövéhez pedig furcsa módon oldalról belátok :) és ott simán megy az egész. 36 hetes kismami
7/19 anonim válasza:
Én is a páromra bízom :D Már kérnem sem kell...
8/19 A kérdező kommentje:
köszi csajok, látom más is gondban van ezzel. Én eddig epiláltam, nem akarok borotválni, nehogy összszabdaljam magam. A veetről tud valaki mondani valamit?
2009. okt. 24. 17:23
9/19 anonim válasza:
Nekem ment idáig, de az utóbbi időben már nem sikerült olyan precízen a dolog, így a férjem átvállalta. ;) 37 hetes kismama
10/19 anonim válasza:
Olyan jó, vicces ezeket a válaszokat olvasni....Egyébként aki minden nap borotválja, annak már annyira begyakorlott a mozdulat, hogy talán csukott szemmel is menne. Vagyis emlékezetből is lehet, én is így csináltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!