Vége felé járó kismamik, ti hogyan oldjátok meg az alváz szörtelenítést ilyen nagy pocakkal?
Én tükörből, kb fél órán keresztül szoktam - amikor nagy nehezen nekidurálom magam. Régebben 5 perc volt az egész! :-)
Az biztos hogy ha megindul a szülés, a legkevésbé fog az számítani, hogy hogy állunk odalent, de most azért még zavar! 38 hetes km
emlékezetből nekem is menne, csak az a baj, hogy a bal oldalon a nagyajkaim mellett, a combom hajlatában van egy szexis anyajegyem, és azt muszáj látni, különben nem tudom körbeborotválni. HOlnap akarok nekigyűrkőzni, az utóbbi hetekben nem szedtem le, kíváncsi vagyok, mennyit látok még?
26 hetes vok
Szia! Én még 40hetesen szülés elött 1nappal is magamnak borotváltam. Fkeve, állva, tükör nélkül, kitapogattam. A tükrös verzió engem is csak összezavar.
3hetes baba anyucija
A Veet nekem se jött be. Egyrészt az ilyen erős szőrre sokat kell kenni, nem gazdaságos, másrészt nagyon sokáig rajta is kell hagyni. És ha nem jó irányba húzom le, akkor ottmarad a szőr. A gyantáztatás nem rossz, de mondjuk én félek a fájdalomtól :)
Szülés előtti borotválás miatt nem kell aggódni, azt megcsinálják a kórházban. Amikor én szültem, ott nyüzsgött 4 szülész tanuló, egymás kezéből csavarták ki a borotvát :D Tök vicces volt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!