Intim helyen hogyan oldjátok meg a szőrtelenítést?
Bocsánat a kérdés miatt, de azért érdekel, mert a pocimtól már nem igen látom magam ott borotválni.
A másik pedig, hogy le tudjátok csupaszra szedni teljesen, mert nekem már az sem megy:-(
érzésre vmint tükörből. sőt a végén, szülés előtt, megkértema férjem hogy segítsen be! nehogy a kórházban kelljen!
4hós baba anyuja
Igen, próbálkoztam tükörrel, de valahogy nem ment:-(
Eddig még nem kértem meg a férjem....de ha nincs más, akkor ez a verzió marad:-)
Nekem még sikerül magamnak borotválni, oldalról ellátok a hasam mellett :) (37. hetet töltöttem tegnap), a maradékot vaktában, tapintásra szedem le, ellenőrzésnek meg tükörrel megnézem.
De már mondtam Apának, hogy lassan már majd neki kell megcsinálnia. Meg szülés előtt is, arra már nagyon készül. :)
Amúgy én azt vettem észre, hogy sokkal-sokkal lassabban nő a szőröm, amióta babás vagyok. Kár hogy nem marad így.
Nekem akkora hasam volt mint egy 100 literes hordó :-)
A párom segített a borotválkozásban, már a 30. héttől a lábamról is elég volt leszedni.
Én ahhoz a kozmetikushoz járok akihez eddig is és gyantáztatok tetőtől talpig. Magamnak már nem tudnám csinálni.
23+1 hetes vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!