Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hogy oldjátok meg a szőrtelení...

Hogy oldjátok meg a szőrtelenítést nagy pocival?

Figyelt kérdés
Van olyan akinek pl. a férje segít a dologban? Akinél így van az hogy érzi magát közben? Nem ciki?
2012. jan. 24. 15:07
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Én elmentem kozmetikushoz nagy pocakkal is, nem volt rosszabb a gyantázás mint máskor. Csak kényelmetlenebb volt a fekvés.
2012. jan. 24. 15:11
 2/14 anonim ***** válasza:
Tükör segítségével csináltam, bár legutóbb a párom segített. Először ódzkodtam tőle, de egyáltalán nem volt kínos, mert nagyon megértő, segítőkész volt a párom. Sokkal jobban, mint szokott, lenni és ez még közelebb hozott minket egymáshoz.
2012. jan. 24. 15:11
 3/14 anonim ***** válasza:
100%

En ugy, ahogyan nem terhesen.

Borotvaval. Nem tudom, de igazabol nekem a tapintas boven eleg, hogy tudjam jol van-e vagy sem, mivel mar igen regen csinalom, igy szerintem vakon is meg tudnam csinalni. A kezem is elert odaig vegig. Felraktam a labam a kad szelere es ugy.

De a ferjed is segithet, szerintem nem ciki, legalabbis nalunk nem lenne az. Latott O mar ott engem minden fele formaban, lehet, hogy meg erdekes is lenne.

2012. jan. 24. 15:20
 4/14 A kérdező kommentje:
Már nálunk is a párom csinálja, de először sírva fakadtam annyira kínosnak éreztem. Azóta is annak érzem, de próbálok arra gondolni hogy a "baba miatt kell". Párom nagyon segítőkész, őt nem zavarja, de mégis olyan rossz érzés nekem.
2012. jan. 24. 15:21
 5/14 anonim ***** válasza:
69%

Első vagyok: én megkértem gyantázás után, hogy ollóval nyírja le a szőrt, ami maradt, rövidre. Erre belecsípett a fenekembe véletlenül az ollóval, úgyhogy erre kell valami megoldást keressek :)

Nem szégyelltem magam tőle, nem volt kínos, csak mérges lettem :)

2012. jan. 24. 15:23
 6/14 anonim ***** válasza:
100%

Öööö... ha az orális szex nem ciki, akkor a borotválás hogy lenne az?

Szívesen megcsinálja a férjem, örül, ha bármiben segíthet :)

Mondjuk eltart úgy 5x annyi ideig, de közben hímes tojás vagyok ám!

Amúgy volt egy kolléganőm, akinek nem merte megcsinálni a férje, mert félt, hogy belevág, így elment kozmetikába :)

2012. jan. 24. 15:24
 7/14 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is a párom segit, amikor először csinálta, röhögőgörcsöt kaptam, mert annyira óvatosan próbálta borotválni, hogy alig ért hozzám. :)) Kis ééédes!

Én akkor fakadtam sirva, amikor először volt az, hogy nem értem el, csak kinlódtam. Ezek ellenére imádom a pocakomat!

2012. jan. 24. 15:25
 8/14 anonim ***** válasza:
100%

Nekem a férjem nem vállalja be, pedig engem nem zavarna, így marad az hogy leülök a kád szélére a tükörrel meg a borotvával, és előbb érzés alapján leszedem, majd a tükörrel ellenőrzöm.

Én is olyan rég óta csinálom, hogy szerintem vakon is le tudnám szedni, de azért a tükör egyfajta megnyugtatás.

2012. jan. 24. 15:32
 9/14 limaia ***** válasza:
100%
én is vakon csinálom!érzéssel.tovább tart,de a férjem nem csinálja meg,mert egyszer belémvágott a borotvával.:(csak ellenőrzi,és szól,hogy még hol nem jó.
2012. jan. 24. 16:03
 10/14 anonim ***** válasza:
100%

Én is vakon művelem borotvával :)tusolás alatt.Nekem a tükörrel nem ment.Ha pár szál marad, hát ez van, nem fog érte senki sem szólni :) Szülés előtt meg úgyis átmennek rajta,ha maradna ott valami.Ne is aggódj miatta!

Egyébként az én férjem is bevállalta volna,de jobbnak éreztem, ha ez az intim dolog az enyém marad.

2012. jan. 24. 16:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!