Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hogy oldjátok meg a szőrtelení...

Hogy oldjátok meg a szőrtelenítést nagy pocival?

Figyelt kérdés
Van olyan akinek pl. a férje segít a dologban? Akinél így van az hogy érzi magát közben? Nem ciki?
2012. jan. 24. 15:07
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
A fazonomat borotválom, néha gyantázom, háát nem könnyű. Borotvánál tapogatok, gyantánál nézem magam a tükörben. A lábam epilálom, a nyakamba próbálom rakni szinte és úgy. :)
2012. jan. 24. 17:28
 12/14 anonim ***** válasza:
Én borotváltam,előtte is terhesen is és most is.Nekem nem volt túl nagy hasam,egy tükör segítségével letudtam borotválni.Igaz 2-szer annyi ideig tartott.
2012. jan. 24. 17:55
 13/14 anonim ***** válasza:

Én eddig epiláltam, de amióta mocorog, nem mertem, mostmeg már nem is látom. Úgyhogy kozmetikushoz megyek gyantáztatni, de nem teljesen, mert félek, és ezelőtt simán bírtam, de most nagyon fájt. Ami marad azt otthon ollóval levagdosom rövidre. A Párom azt mondta, hogy őt nem zavarja, hogy nem teljesen csupasz. Borotválni nem akarom, és ő sem szeretné, ellene van a borotvának ő is.

32h kismama

2012. jan. 24. 18:27
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

Hát nálunk, ha a férjemet megkérem hogy nyírjon le odalent, annak tuti szex lesz a vége. Teljesen be szokott indulni. :) Nem terhesen is meg szokta jegyezni, hogy már ideje lenne lenyírni, és szívesen megcsinálja... :) Aztán ha kész, meg kell vizsgálnia egészen közelről :) :)

Amúgy nagy hassal tapintás alapján borotváltam én is - mielőtt elindultunk a kórházba.

2012. jan. 24. 22:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!