Van valami praktikátok hogyan lehetne a cukros lötyit benn tartani?
Figyelt kérdés
Ma kellett volna terhelésre mennem. Reggel szépen meg is ittam a lötyit citomlével, hogy elviselhetőbb legyen, és rá fél órára kibukott belőlem az összes. Azt mondták nincs mese, akkor is meg kell inni, de én tudom, hogy nem fog benn maradni. Amúgy is hányós vagyok, és ma minden erőmet összeszedve próbáltam benn tartani, de nem ment. Nagyon el vagyok kenődve, nem tudom mi tévő legyek. Nincs valami praktika erre? Sajnos nálunk a zsömis tejes megoldást a kórház nem fogadja el, úgyhogy végem van...2012. aug. 22. 11:37
1/10 anonim válasza:
Vigyek egy egesz citromot, vagd felbe es facsard bele a levet:) igy olyan mint egy tulvukrozott citromos limonade. :))
Ezt mindenhol megengedik!:)
2/10 anonim válasza:
ittál utána tiszta vizet? ha igen, próbáld úgy h nem iszol épp csak annyit, hogy az íz ne legyen a szádban. nekem rosszabb volt, ha iszogattam utána
3/10 A kérdező kommentje:
Raktam bele citromlevet, és úgy finom is volt, nem azzal volt a baj, hanem, hogy annyira feltúráztatta a gyomrom a tömény cukor, hogy ki akart jönni, és ki is jött, ezen sajnos a citrom sem segít... :(
2012. aug. 22. 11:42
4/10 anonim válasza:
nekem úgy sikerült h hazamentem és lefeküdtem addig,nagy levegőket vettem,ha nagyon rossz volt,pici hideg víz
5/10 anonim válasza:
Én is úgy ittam, hogy a 3 dl vízbe egy egész citromot belefacsartam. :) Utána meg még vizet iszogattam, de nem egyből sokat, csak kortyonként.
6/10 anonim válasza:
Én kimentem a levegőre.Illetve anyumat megkértem,hogy kisérjen el. S ő elterelte a gondolataimat. Ez a legrosszabb szerintem az egész terhesség alatt. Még a szülés is jobb volt..
7/10 anonim válasza:
Nem a legjobb az tuti, de ki lehet bírni valahogy. Megittam egy szuszra, utána háborgott a gyomrom, kiültem a levegőre és nem is gondoltam rá! Nem jött ki semmi :)
Úgy tudom, hogy nem lehet utána semmilyen folyadékot inni :(
8/10 anonim válasza:
Muszáj a cukros lötyi? Tej és zsemle variáció nincs nálatok? Ha nincs, akkor keress esetleg egy magánklinikát, ahol van.
Én csaltam, mert a tejet is utálom, a cukros lötyibe belefetyeltem és egy napig lázasan feküdtem otthon tőle, így kakaót ittam. Az volt a mázli, hogy tejivásnál haza lehet menni.
9/10 anonim válasza:
Minimális kis kortyokat lehet inni,de nem sokat mert akkor higul a folyadék és változik a mérendő ckor értéke is. Én nagy levegőt ill levegőket vettem,s ez segitett.Aki az anyujával ment el erre a vizsgálatra. (Úgy volt elmegyünk alatta a nagyszüleimhez és azért jött el de nem engedtek el.)
10/10 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Legközelebb majd lassabban iszom, és én is megpróbálok figyelmet terelni.
2012. aug. 22. 20:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!