Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Eddig 2,5-3 kg híztam a 13....

Eddig 2,5-3 kg híztam a 13. hétig. Ez nem sok? ha mostantól oda figyelek akkor meg tudom tartani a mostani "alakomat"?

Figyelt kérdés
szeretnék, formás, csinos kismami lenni :)
2012. aug. 22. 10:50
 1/8 A kérdező kommentje:
ami eddig feljött az szerencsére egyenletesen oszlik el rajtam.
2012. aug. 22. 10:52
 2/8 anonim ***** válasza:
36%

Hát persze! Hisz ez az elsődleges, nem az, hogy a gyerek egészséges legyen!

Koplalj, és formás maradsz! Ennyi!

2012. aug. 22. 10:54
 3/8 anonim ***** válasza:

Azért nagyon ne ess kétségbe :) Nem mindegy hány kilóról indultál. Amúgy nem sok ez amit eddig felszedtél. De annyira nem vagyunk egyformák, sem a hízásra való hajlam, sem a terhesség.

Én 10kiló töblettel kezdtem (sztem lehetettem volna akár jóval kevesebb is mint az a 10kiló). Novemberben vettem bérletet, hogy most igenis eljárok és leadom ezt az x kilót. Hát január végén pozitívat teszteltem :)

És ami érdekes, hízékony vagyok, az elején mégis leadtam 5 kilót. Most 33 hetes vagyok, ebből 3-at szedtem vissza, azaz kevesebb vagyok 2 kilóval mint amivel kezdtem. Mégsem koplalok, és senki nem akar kórházba utalni h úúúristen mi lesz így velem :)

Láthatod mennyire különbözőek vagyunk. Nekem bevált, hogy a nasikat teljesen elhagytam. Ha ehetnékem volt de nem voltam egyáltalán éhes (mindenkinek ismerős lehet) akkor műzlit ettem tejjel, vagy joghurtot, és mióta nyár van iszonyat mennyiségű gyümölcsöt :)

Sok-sok boldogságot :)

33hkm

2012. aug. 22. 11:07
 4/8 anonim ***** válasza:
Én nagyon sokat híztam a terhességem alatt, konkrétan 23 kilót. Már az elejétől fogva folyamatosan jöttek rám a kilók. Vizesedtem is nagyon durván már a 30. hét előtt, só-és fűszerszegény diétára lettem fogva. Hát nekem semmit nem használt, ugyanúgy jöttek a kilók...
2012. aug. 22. 11:13
 5/8 A kérdező kommentje:

első!!!

nem azt mondtam, hogy koplalni akarok!! semmi utalást nem is tettem erre! miért kell egyből neki esni az embernek?

nem akarok bálnácska lenni, hanem csinos kismama akarok lenni. ebben mi is a rossz? elmondanád nekem???

2012. aug. 22. 11:20
 6/8 A kérdező kommentje:
a többieknek köszönöm a válaszokat :)
2012. aug. 22. 11:23
 7/8 anonim ***** válasza:

Szerintem ne foglalkozz az elsővel. Szerinte biztos egy kismamának zabálnia kell megállás nélkül, mert akkor "szabad" - nem vagyunk egyformák :D

Második voltam.

2012. aug. 22. 11:26
 8/8 anonim ***** válasza:
Jaj, első... annyira szánalmas vagy. Tipikus magyar mentalitás, rögtön a legrosszabbra gondolni.
2012. aug. 22. 12:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!