En 16 kg-ot hiztam eddig,szerintem borzaszto!Nagyon sokat segitenetek ha valaki tudna nekemm valamit ajanlani amivel feken tarthatnam a kiloimat!;/Aza helyzet hogy a terhessegem elött fogyoztam,fogytam 32kg es most mar vissza is jött a fele,kicsit ketsegbe vagyok esve!:/H atudttok irjatok valami hatasosat,es persze ami a picinek is jo!elöre is köstönöm!24hkm
2012. aug. 13. 17:29
1/10 anonim válasza:
6 kg-t, de 17 lett belőle!
Többször étkezz keveset, egyél sok gyümölcsöt és zöldséget, kevés só és fűszer, valamint sok folyadék! Sétálj minél többet
2012. aug. 13. 17:32
2/10 anonim válasza:
Hasonlóan állok én is:((((
Az az egy vigasztal, hogy 30kg-ot híztam az első két terhesség alatt és visszafogytam 1év alatt.
Nem értem, hogy most is miért ekkora a súlynövekedésem, nem zabálok, nem vagyok cukros, mozgok a két kicsivel.
Én is ki vagyok akadva. És én még 24 hetes sem vagyok.
2012. aug. 13. 17:37
3/10 anonim válasza:
Ne parázz ezen, ez már úgyis így van!
Igyál sok-sok folyadékot (mentes vizet), és este már ne egyél nehezet, natúr joghurt, zöldség, csirkemell, saláta, ilyesmit...én sem mindig bírom ki, hogy estére ne csipegessek, sőt általában nem bírom ki, de folyadékot sokat iszok, és bizony az sokat segít a kilók elleni küzdelemben, ráadásul a bőrnek, hajnak is jót tesz. Boldog babavárást!
14hkm
2012. aug. 13. 17:56
4/10 anonim válasza:
3,5 kilot, a vegere 11 kg lett. Vekony voltam elotte is.
2012. aug. 13. 18:12
5/10 anonim válasza:
Szia! Lehet nem sokáig hízol..Hamarosan itt a cukis vérvétel és lehetséges h megvan az esélyed rá h cukid van--De ne ijedj meg tőle.Mert legalább féken tarthatod kg.at sőt pár kg még le is megy majd :)!Azt azért nem mondom h legyél cukis. Ha nem is leszel kérj ki egy diabetikus segítséget és aszerint próbálj enni!A babádnak elég lesz a kaja és nem fogsz hízni :).Sok sikert!
2012. aug. 13. 19:02
6/10 anonim válasza:
2,5 kg
27hkm
2012. aug. 13. 20:04
7/10 anonim válasza:
Én vagyok a másik véglet. Eddig 1 kilót híztam, nem is "felelek meg", már olyanokat is beszélnek, hogy biztosan fogyókúrázok... Hogyne. Sose tettem, de épp most, várandósan... Ha egyszer már le tudtál fogyni, egész biztos most is fog majd sikerülni, ha majd nem szopik a kisbabád. Különben is, annyit fogsz rohangálni utána, hogy észrevétlenül lemennek majd a kilók. Addig is próbálj meg minél kevesebb fehér lisztet, cukrot enni, és amennyit csak tudsz, mozogj. Óvatos torna, séta... És ne ess kétségbe!
2012. aug. 13. 21:02
8/10 anonim válasza:
Előző vagyok, elfelejtettem megírni, én is épp 24 hetes vagyok. :)
2012. aug. 13. 21:03
9/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a valaszokat!Mondjuk naközben nem eszek sokat,csak mikor jön az este!:)Mozgassal aza baj hoyg mar 10 perc seta utan nagyon faj hol a bal hol a jobb felen a hasam,a dokimnak mondttam azt mondtta normalis!Ugy hogy sajnos igy a mozgas kilöve!:/Nem is mondhatnam hogy hu de sokat eszek!Neha asse tudom hogy mit egyek!Van mikor megfözök valamit es mikor megkene enni mar nem kell!:/Hat nagyon örülnek ha nem hiznak nagyon sokat vagy beallna vagy nem tudom!!!!:/Mindednkinek nagyon boldog babavarast kivanok es könnyü szülest majd!:)
2012. aug. 13. 22:13
10/10 anonim válasza:
Én 22 hetes vagyok és +14kg eddig... :( Bár látszik, hogy híztam, de 14kg-t senki nem mondana, 5kg-nak látszik kb. Nincsenek falási rohamaim, kívánós sem vagyok, a mennyiségben 1+ szendvics, és a napi gyümölcsadag amivel többet eszek... Néha én is el vagyok keseredve emiatt. B
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!