Hányadik hétig tud felszívódni a magzat? Ma vagyok pont 11 hetes, amikor dokinál voltam 9 hetes voltam. De eddig mintha éreztem volna a picit, most meg mintha nem érezném :/ 10-én megyek dokihoz időpontra.
nem hiszem hogy konkretan a babat erezted volna,inkabb azt hogy a mehed csinalja Neki a helyet. nem tudom meddig szivodhat fel,de probalj meg nem gondolni ilyenekre mert kesobb bele fogsz bolondulni a felelmeidbe (nekem majdnem sikerult:-) ) ha jonnek a megvan e a keze laba,ok az megvan lattuk az uh-n,jajj nem mozog 10 perce,tuti baja van... a vegen nem tudtam min idegelni magam es megtalaltam az egyetlen szervet amit csak szuletes utan lehet ellenorizni es azzal boldogitottam a csaladot,hogy vajon van e szemgolyoja?:-):-):-)
gyonyoru varandossagot Neked<3
Felszívódni már nem fog. Ha nincs semmi panaszod( vérzés, görcs, esetleg láz) nincsen baj.
Én vasárnap töltöttem a 12. hetet, de a család már kiakad tőlem, mert folyamatosan aggódom, mondjuk van oka, mert barnázgatok az eleje óta, de ez valószínű, hogy csak engem zavar. A többiek meg próbálnak nyugtatgatni. :)
Kitartást tudok csak kívánni és sok erőt.
én is így vagyok, de már boldog lennék , ha ott tartanék, mint ti, még csak ma vagyok 6 hetes és hétfőn megyek dokihoz.. addig megöl az ideg! és semmi tünetem nincs már 2 napja... fáradtka vagyok, meg a cicm is fájt, de egy izmos hányingernek jobban örülnék :) a párom meg nem engedi, hogy vegyek tesztet, szerinte minek, úgyis terhes vagyok... nyugtatgat éjjel nappal, hogy ne parázzak, de nem mindig segít... szerintem csak veszek egy tesztet suttyomban :)
problémamentes babavárást! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!