Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hogy bírtátok a 6. -8. -12....

Hogy bírtátok a 6. -8. -12. hétig? Én tűkön ülök, alig várom, hogy történjen már valami.

Figyelt kérdés

1 év próbálkozás (hormonproblémák-gyógyszerek) után végre összejött, babánk lesz. Ma vagyok 5 hetes 2 napos, csütörtökön megyek dokihoz (végre), főleg gyógyszer iratás miatt, de hátha megnéz már akkor és látunk valamit.

Én megőrülök, annyira várom már, hogy túl legyek a 12 héten és beszélhessek róla, vásárolhassak stb...

Úgy érzem soha nem fog eltelni az idő. Tünetem alig, csak a mellfájdalom, mintha nem is lennék babás, pedig legalább 10 erős pozitív teszt igazolja a babát.

Még átszellemülni sem nagyon tudtam, nincs anyai ösztönöm, olyan furi az egész. Történjen már valami!

2012. aug. 6. 07:46
 1/10 anonim ***** válasza:
Szia! Hasonló cipőben járok, mint Te, bár én már 15 hetes vagyok. :) Szintén semmi tünetem sincs, ha nem maradt volna el a havim akkor észre sem veszem a babót. Nem volt hányinger, rosszullét semmi.... Olyan mintha nem is lennék várandós. Mindig várom a következő orvosi vizsgálatot, hogy minden rendben van-e. Nekem mindig az motoszkál, hogy nehogy baj legyen. Arra várok, hogy érezzem a mocorgását és így talán már "elhiszem" az állapotomat. :)
2012. aug. 6. 07:59
 2/10 anonim ***** válasza:
Ne aggódjatok leendő anyukák, hiszen csak úgy szalad az idő. :-) Néha úgy érzem, mintha tegnap lett volna, mikor az első uh-ra mentem (emlékezetes volt) és ma már másfél évesek a kisfiaim. Egyébként én is mindig tűkön ültem az uh-ok előtt, alig vártam, hogy láthassam őket. :-) Kitartás, nemsokára babázhattok!
2012. aug. 6. 08:11
 3/10 anonim ***** válasza:

Szia!

Az eleje sajna ilyen. Csigalassúsággal vánszorognak a napok és baromi idegesítő. Félidő után azonban úgy elröppennek a napok, hetek, hogy észre se veszed és már a harmincikszedik hetet taposod. :)

Kösd le magad, most még tudsz mozogni, csinálj nagytakarítást (jó, melegben nem olyan egyszerű), vagy alfabetizáld a dvd-ket/könyveket/cd-ket, csinálj babaszba terveket, nézd meg a kiskori videóitokat, hogy milyenek voltatok kicsiként, nézz körbe neten, hogy hol vannak olcsóbb babacuccok, mentsd le az oldalakat, hogy később, amikor aktuális lesz, csak rá kelljen kattintani. Csinálj étlapot, hogy miket akarsz majd főzni, szülés előtt, hogy csak le kelljen fagyasztani, és ha a baba már kibújt, akkor csak fel kelljen ereszteni és ne kelljen újra megfőzni az egészet. Böngéssz át fiú és lány neveket, írd ki, hogy mik tetszenek, aztán menj át a kiírtakon még egy párszor és folyamatosan szűkítsd a listát. Ezzel is elvan az ember órákat ám. :)

Hirtelen ennyi jut az eszembe, én ezeket csináltam az elején, meg nagyokat aludtam. :)

SZép babavárást és gratulálok!!!

24 h km

2012. aug. 6. 09:21
 4/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Kedves utolsó, nagyon jó tippeket adtál időtöltésre, bár a szabadidőm nagy részét hasonló dolgokkal töltöm. :) Szörnyű ez a sok várakozás.:)
2012. aug. 6. 09:32
 5/10 anonim ***** válasza:

El kell, hogy szomorítsalak, a 12.hét után is ugyanez lesz. Na jó, talán hajszálnyit jobb, mert el tudod mondani...de sokminden nem fog változni.

Vásárolni sem nagyon tudsz, hiszen nemtudod a nemét, meg amúgy is korai.

2012. aug. 6. 09:32
 6/10 A kérdező kommentje:
De ha túl leszünk a 12. héten akkor már kicsit meg lehet majd nyugodni, meg akkor már csak pár hét választ el a pocak növekedéstől.
2012. aug. 6. 09:44
 7/10 anonim ***** válasza:
Hú hát én írigyellek kicsit, nekem nem sok választásom volt az elsőnél. A 6.- ik héttől feküdtem a 14. Hétig mert véreztem, internet se volt még itthon szóval örülj neki, hogy eljuthatsz még bárhová, és tényleg bármit csinálhatsz! Nekem tényleg vánszorgott az idő:-(
2012. aug. 6. 10:07
 8/10 A kérdező kommentje:
Szegény... És akkor én panaszkodok itt amikor rosszabb helyzetben is lehetnék. Befogtam a szám!
2012. aug. 6. 10:12
 9/10 anonim ***** válasza:
Szia!Én ma vagyok 4 hét 5 napos, és nekem is vánszorog az idő, főleg h a legutóbb korai vetélésem volt!Nekem igazából félelemmel tellik el az időm, nagyon félek, h újra elvetélek, próbálok sok pozitív dologra gondolni, de a fejemben motoszkál, h mivan ha megint baj lesz!14én megyek dokihoz először, már alig várom, akkor talán megnyugszom kicsit!Amúgy a hétköznapok hamar eltelnek, mert dolgozom!Te nem dolgozol?Boldog babavárást :)
2012. aug. 6. 10:24
 10/10 A kérdező kommentje:

Szia!

Dolgozom de mégis folyamat a babán jár az agyam és hogy legyek már félidős, hogy tudjam meg a nemét stb... Én nem aggódom, nem idegeskedem. A párom a pozi teszt után azt mondta, hogy ő még nem éli bele magát, majd ha orvos igazolja és majd akkor ha nő a hasam, mert mivan ha elveszítjük... Én erre meg azt mondtam, hogy engem meg nem érdekel, rittig nem gondolok ilyenre. Meg is őrülnék ha még ezen is agyalnék. Persze téged megértelek, nem rosszból írtam!

Boldog babavárást.:)

2012. aug. 6. 10:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!