Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Pontosan be kell tartani a...

Rigó kérdése:

Pontosan be kell tartani a femibion 800nál a 12ik hetet nem lehet egy héttel tovább szedni?

Figyelt kérdés
2012. jún. 8. 17:45
 1/7 anonim ***** válasza:
Semmi bajod nem lesz attól sem, ha végig ezt szeded. Csak a 400-as már nyilván második-harmadik trimeszterre optimális.
2012. jún. 8. 17:50
 2/7 anonim ***** válasza:

Nekem maradt egy szem, én azt beszedtem másnap, nem dobtam ki.

Gondolom nálad is hasonló lehet a szitu.

Nem vagyok doki, de szerintem ártani nem hiszem, hogy ártasz vele, de több a folsav benne, mint ami ebben a terhességi korban szükséges lenne.

Esetleg kiegyensúlyozhatod azzal, hogy nem eszel sok folsavat tartalmazó ételt azon a héten...

Szerintem semmi baj nem lehet belőle.

2012. jún. 8. 18:03
 3/7 A kérdező kommentje:
A védőnő mondta,hogy vegyek eddig gravidát szedtem de abból van még 12 szem ha ebből megveszem a 800ast pont egy héttel túlfutom,vagy vegyek inkább 400ast?
2012. jún. 8. 18:26
 4/7 anonim ***** válasza:

A folsav tartalma miatt inkább a 800-at szedd egy héttel tovább, a 400-nak más az összetétele, egy hét nem számít.

36 hetes kismama

2012. jún. 8. 18:29
 5/7 anonim ***** válasza:
Ne, inkább 800-ast vegyél. :)
2012. jún. 8. 19:02
 6/7 anonim ***** válasza:

Szerintem is inkább 800ast vegyél, és azt szedd tovább. Nekem is maradt anno 4-5 szem és bevettem. Ártani nem fog, ez tuti. :-)

Boldog Babavárást!

30 hkm

2012. jún. 8. 19:40
 7/7 anonim ***** válasza:
én 25 hetesen is a 800at szedem. a 400 marhadrága, ráadásul nem is bírom lenyelni a halolaj kapszulát :D a gravidától én konkrétan rosszul voltam. ha megnézed nem sok különbség van a 800 és 400 között, vmiből több van a 800ban, ami pl a gravidában is annyi, mint a 800ban, ha jól emlékszem
2012. jún. 8. 21:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!